reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@gfusiarz co u Ciebie ?:) bo cos dawno Cie nie widziałam..
U mnie wszystko wporzadku,staram sie co jakisto czas Was czytać ale nie mam zbytnio czasu... moj jest do poniedzialku wiec spedzamy czas razem a raczej na budowie i na zalatwianiu spraw:) kuchnie mamy miec w polowie kwietnia to wybieramy sprzęt:) ale przynajmniej czas mi leci wiec nie mysle o glupotach :D wizyta w czwartek wiec już niedlugo:)

reklama
CANDY FLOSS!! Świetna jakość, super ceny, fantastyczna obsługa! Polecam- JustMe55 [emoji23][emoji23]
1520073195-ffe7845f72744e19-aaaaaa.jpeg
1520073202-c825e1d1158ae81d-aaaaaa.jpeg
1520073211-92aab185969fe434-aaaaaa.jpeg
1520073215-76b18a4093d6464c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

B
U mnie wszystko wporzadku,staram sie co jakisto czas Was czytać ale nie mam zbytnio czasu... moj jest do poniedzialku wiec spedzamy czas razem a raczej na budowie i na zalatwianiu spraw:) kuchnie mamy miec w polowie kwietnia to wybieramy sprzęt:) ale przynajmniej czas mi leci wiec nie mysle o glupotach :D wizyta w czwartek wiec już niedlugo:)
To super , że wszytko dobrze :) takie zakupy najlepsze :D połówkowe ? Czy wizyta ?:p

A ja dziś pracuje u siebie dałam dziewczynie wolna sb i zabrałam się za manekiny kupiłam tulipany żywe do wazonu wiosnę czuć teraz jeszcze na dworze musi być na plusie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki,czyli jak ja biorę 3x1 to gdybym nawet wzięła 4 razy to będzie oki, muszę teraz zrobić poziom magnezu
W ulotce magneB6 zalecana dawka to 3x2 i taka wlasnie mi pomogla. Tylko trzeba tez pamietac, ze magnezu nie mozna laczyc z zelazem gdybys brala, bo sie wtedy gorzej wchlania.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wczoraj Ł wrócił do domu z takim oto zestawem
20180302_161835.jpg

wiec wybaczyłam mu troche że poszedł chory do pracy :D
Późnym wieczorem chciałam Nam zrobić herbaty z miodem, bo taki fajny mamy od babci, płynny. Pycha! No i herbata sie parzy, wyciagam miód z szafki a ten co? Postanowił mi wypaść z dłoni... KATASTROFA. Pełno szkła, a miód doczyścić z płytek i mebli (bo oczywiście wszystko dookoła pochlapane ) to syzyfowa praca, ale w końcu Nam sie udało.
Dziś na obiad pizza! <3

Załączniki

• 20180302_161835.jpg
    20180302_161835.jpg
    350,7 KB · Wyświetleń: 299
Do góry