reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dają Ci magnez w kroplowce?

W tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawia :( chociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem

W tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawia :( chociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem
Nie denerwuj się tylko bo się bedzie brzuch więcej napinał i przy bólu nie spinaj żeby dzidziol był dobrze dotleniony

Kochana trzymam za ciebie kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opoeka lekarzy oni zrobią wszystko aby bylo ok. A co do panikarstwa ,to lepiej wykluczyc swoje obawy-sprawdzic dwa razy niz pozniej zalowac. Wiec ciesze sie ze nie zwlekalas,i pojechalas do szpitala. Teraz musisz uspokoic emocje(choc wiadomo ze nie jest to latwe). Trzymaj sie kochana i odpoczywaj. Teraz tylko tyle (a moze az) mozesz zrobic dla maluszka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Oddychaj głęboko, jak Ci sie brzuszek napina spróbuj zmienić pozycje i nie lez na plecach
Staraj się nie glaskac brzucha, bo to wzmaga skurcze

reklama
O kurczę to oby się wyciszylo. Mnie np ta nospa dosyć wycisza lekarze na pewno wiedza co robią najważniejsze że wyłapane w porę

No narazie jakoś bardziej i bardziej mnie boli :(
Kochana trzymam za ciebie kciuki. Najwazniejsze ze jestes pod opoeka lekarzy oni zrobią wszystko aby bylo ok. A co do panikarstwa ,to lepiej wykluczyc swoje obawy-sprawdzic dwa razy niz pozniej zalowac. Wiec ciesze sie ze nie zwlekalas,i pojechalas do szpitala. Teraz musisz uspokoic emocje(choc wiadomo ze nie jest to latwe). Trzymaj sie kochana i odpoczywaj. Teraz tylko tyle (a moze az) mozesz zrobic dla maluszka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No wszystko co mogę to lezec brać leki i tyle . Była lekarka teraz powiedziała że jutro już sprawdza jak ta szyjka i jej otwarcie i mi powiedza co dalej ale stres mam nieziemski:?

Do góry