reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak miałam w 1 ciąży :) Ledwo test zrobiłam to uznałam że wciągać brzucha nie trzeba (chociaż wtedy prawie nie miałam) i w dodatku można w końcu pofolgować (ja tyję od oddychania koło czekolady ;) ) i zle się to dla mnie skończyło (+23kg).

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też od wszystkiego tyję. Jak właśnie przez ciażą tak chudłam to każdą kalorię liczyłam itp. Wystarczyło ciut wiecej zjeść niż w jadłopisie i na drugi dzień już opona...Teraz staram się mocno pilnować, choć jest cieżko. Póki co +6, chciałabym się zamknąć w 10kg ale nie wiem czy sie uda.

reklama
Ja w pierwszej przytyłam 30 kg [emoji23] teraz będę szczęśliwa nawet jak polowe przytyje tego co z córka chociaż trzymam się dość
22 tydz - 5kg
Napewno dojdzie jeszcze 3 kg bo dziecko przytyje wiec jak się zamknę w 12 kg to będę skakać z radości

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie[emoji5]
Bolu glowy ciag dalszy[emoji20] Facet z serwisu nie dzwoni, chyba dzis nie pracuja. Po prostu swietnie. W poniedzialek bedzie 5 dzien bez lodowki. Dobrze, ze mamy turystyczna to chociaz najpotrzebniejsze rzeczy mozna trzymac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Współczuję, dobrze , że jeszcze na balkonie w miarę chłodno chociaż już coraz gorzej bo słońce za zaczyna wychodzić i pogoda na plus .. jest sobota , może zadzwoń gdzieś indziej ?

Ja też od wszystkiego tyję. Jak właśnie przez ciażą tak chudłam to każdą kalorię liczyłam itp. Wystarczyło ciut wiecej zjeść niż w jadłopisie i na drugi dzień już opona...Teraz staram się mocno pilnować, choć jest cieżko. Póki co +6, chciałabym się zamknąć w 10kg ale nie wiem czy sie uda.
Ja niestety za dużo ważę już na starcie, więc zaplanowałam sobie 8 max 10 kg. Na razie jest +3, wg tabelki, która mam dla swojej wagi jest ok.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja w pierwszej przytyłam 30 kg [emoji23] teraz będę szczęśliwa nawet jak polowe przytyje tego co z córka chociaż trzymam się dość
22 tydz - 5kg
Napewno dojdzie jeszcze 3 kg bo dziecko przytyje wiec jak się zamknę w 12 kg to będę skakać z radości

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja jak mam liczyć ? :D bo jeszcze nie doszłam do wagi sprzed ciąży ? To chyba jeszcze nie jestem na plus ?:/

Hej dziewczyny, miłej soboty :-)
Nadrobię posty później, teraz siadam na odkurzacz, potem mycie podłóg jak nie padnę wcześniej...
A tak na szybko...zobaczcie poniżej tabelkę, co o tym myślicie. Znalezione na Fejsie, 'dobra mama'.
Zobacz załącznik 841144
Haha z trzepaniem dywanow to chyba ja bym sobie nie poradzila[emoji3]
Czesc obowiazkow jak najbardziej, ale niektore chyba troche przesadzone[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam sie z rana :) dzisiaj dzien troche inny niz zwykle, bo idziemy na warsztaty z chustonoszenia nauczyc sie czegos nowego. Mam nadzieje, ze bedzie fajnie.
Odebralam wynik posiewu z czwartku i jest czysto. Takze znowu sie udalo bez infekcji.
Milego weekendu wam zycze
Super, ze czysto[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
W tabletkach bo nieumieli mi werflonu założyć i w 3 miejscach kuli żeby w ogóle krew pobrać i powiedziała że narazie dają spokój z tym werflonem chociaż mam bóle coraz większe i brzuch mi się stawia :( chociaż na KTG czysto więc może spróbuja mi go jednak założyć nie wiem
Mam nadzieje, ze uda Ci sie zalozyc to wklucie. Dozylne leki na pewno lepiej zadzialaja.
Mi tez ktg nie wszystkie skurcze wylapywalo, bo tych krzyzowych nie wylapie.
Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry