reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeju jaki mały zgrabny brzuszek :) Ja taki miałam gdzieś w 10 tyg haha.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja taki przed ciażą miałam jak się najadłam :D

reklama
Witam w sobote[emoji3] ja od rana sprzątam!! I dopiero sobie usiadlam. Przyjechał do nas brat z dziewczyna i psem i wszedzie siersc!! Dosprzatac sie nie można[emoji13][emoji13]
Kolejna noc nieprzespana... Muszę w koncu poduszkę zamówić.. Nie wiem czemu tak to odwlekam[emoji13][emoji13]

0d1ysek216nhnqcf.png

Wiem wiem Agatko , że nie ja pierwsza i że niepowinnam się stresować bo to też wpływa na szyjke i ze jak bedzie trzeba robic zabieg to zrobia. W nocy miałam bóle lezalam pod KTG, ale na szczęście to nie skurcze . Ale mimo wszystko i tak mam ogromny stres :( . Ja przez mojego lenia i różne dolegliwości i tak sporo lezalam , na początku krwawilam i w sumie prowadzę też cały czas bardziej spokojny tryb życia to akurat dla mnie najmniejszy problem bo nawet jak będę musiała plackiem lezec przez te parę miesięcy do lipca , a to pomoże to zrobię to bez wahania . Ale strach o małego jest wręcz paralozujacy :(
Rozumiem Cie doskonale. Tez tak mialam za pierwszym razem, nie moglam sie naplakac. Teraz juz wiem, ze donosilam, wiec stres mniejszy a mimo wszystko gdzies tam w srodku siedzi. Tym bardziej Tobie sie nie dziwie. Ale zobaczysz, ze bedzie dobrze, musi byc!
Daj znac co dzis powiedzieli na wizycie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jak mi wyszły 2 kreski na teście to się cieszyłam, że już nie muszę brzucha wciagać hahah :D
Tak miałam w 1 ciąży :) Ledwo test zrobiłam to uznałam że wciągać brzucha nie trzeba (chociaż wtedy prawie nie miałam) i w dodatku można w końcu pofolgować (ja tyję od oddychania koło czekolady ;) ) i zle się to dla mnie skończyło (+23kg).

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie[emoji5]
Bolu glowy ciag dalszy[emoji20] Facet z serwisu nie dzwoni, chyba dzis nie pracuja. Po prostu swietnie. W poniedzialek bedzie 5 dzien bez lodowki. Dobrze, ze mamy turystyczna to chociaz najpotrzebniejsze rzeczy mozna trzymac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Bolu glowy ciag dalszy[emoji20] Facet z serwisu nie dzwoni, chyba dzis nie pracuja. Po prostu swietnie. W poniedzialek bedzie 5 dzien bez lodowki. Dobrze, ze mamy turystyczna to chociaz najpotrzebniejsze rzeczy mozna trzymac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Co za firma ... a nie masz namiary na kogoś innego moze jakiś fachowiec co dodatkowo się tym zajmuje???

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry