Jola92
Fanka BB :)
Ja taki przed ciażą miałam jak się najadłamJeju jaki mały zgrabny brzuszek Ja taki miałam gdzieś w 10 tyg haha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja taki przed ciażą miałam jak się najadłamJeju jaki mały zgrabny brzuszek Ja taki miałam gdzieś w 10 tyg haha.
Ja mam jeszcze mniejszyJezu jaki ty masz brzuszek mały [emoji4] superrrr normalnie cieszę się ze tak fajnie wyglądasz i ze tez ci się podoba
Czuje dumę haha
Ja tez nawet jak się nie najadłam, ale w 10 tyg już się go wciągnąć nie dałoJa taki przed ciażą miałam jak się najadłam
Jak mi wyszły 2 kreski na teście to się cieszyłam, że już nie muszę brzucha wciagać hahahJa tez nawet jak się nie najadłam, ale w 10 tyg już się go wciągnąć nie dało
Rozumiem Cie doskonale. Tez tak mialam za pierwszym razem, nie moglam sie naplakac. Teraz juz wiem, ze donosilam, wiec stres mniejszy a mimo wszystko gdzies tam w srodku siedzi. Tym bardziej Tobie sie nie dziwie. Ale zobaczysz, ze bedzie dobrze, musi byc!Wiem wiem Agatko , że nie ja pierwsza i że niepowinnam się stresować bo to też wpływa na szyjke i ze jak bedzie trzeba robic zabieg to zrobia. W nocy miałam bóle lezalam pod KTG, ale na szczęście to nie skurcze . Ale mimo wszystko i tak mam ogromny stres . Ja przez mojego lenia i różne dolegliwości i tak sporo lezalam , na początku krwawilam i w sumie prowadzę też cały czas bardziej spokojny tryb życia to akurat dla mnie najmniejszy problem bo nawet jak będę musiała plackiem lezec przez te parę miesięcy do lipca , a to pomoże to zrobię to bez wahania . Ale strach o małego jest wręcz paralozujacy
Hahaha skad ja to znam [emoji13][emoji13] ja pierwszy raz w zyciu ciesze sie z rosnacego brzucha[emoji13]Jak mi wyszły 2 kreski na teście to się cieszyłam, że już nie muszę brzucha wciagać hahah
Tak miałam w 1 ciąży Ledwo test zrobiłam to uznałam że wciągać brzucha nie trzeba (chociaż wtedy prawie nie miałam) i w dodatku można w końcu pofolgować (ja tyję od oddychania koło czekolady ) i zle się to dla mnie skończyło (+23kg).Jak mi wyszły 2 kreski na teście to się cieszyłam, że już nie muszę brzucha wciagać hahah
Witajcie[emoji5]
Bolu glowy ciag dalszy[emoji20] Facet z serwisu nie dzwoni, chyba dzis nie pracuja. Po prostu swietnie. W poniedzialek bedzie 5 dzien bez lodowki. Dobrze, ze mamy turystyczna to chociaz najpotrzebniejsze rzeczy mozna trzymac.
Aniołek[*]8.08.2017