reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@gfusiarz co u Ciebie ?:) bo cos dawno Cie nie widziałam..
U mnie wszystko wporzadku,staram sie co jakisto czas Was czytać ale nie mam zbytnio czasu... moj jest do poniedzialku wiec spedzamy czas razem a raczej na budowie i na zalatwianiu spraw:) kuchnie mamy miec w polowie kwietnia to wybieramy sprzęt:) ale przynajmniej czas mi leci wiec nie mysle o glupotach :D wizyta w czwartek wiec już niedlugo:)

reklama
CANDY FLOSS!! Świetna jakość, super ceny, fantastyczna obsługa! Polecam- JustMe55 [emoji23][emoji23]
1520073195-ffe7845f72744e19-aaaaaa.jpeg
1520073202-c825e1d1158ae81d-aaaaaa.jpeg
1520073211-92aab185969fe434-aaaaaa.jpeg
1520073215-76b18a4093d6464c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

B
U mnie wszystko wporzadku,staram sie co jakisto czas Was czytać ale nie mam zbytnio czasu... moj jest do poniedzialku wiec spedzamy czas razem a raczej na budowie i na zalatwianiu spraw:) kuchnie mamy miec w polowie kwietnia to wybieramy sprzęt:) ale przynajmniej czas mi leci wiec nie mysle o glupotach :D wizyta w czwartek wiec już niedlugo:)
To super , że wszytko dobrze :) takie zakupy najlepsze :D połówkowe ? Czy wizyta ?:p

A ja dziś pracuje u siebie dałam dziewczynie wolna sb i zabrałam się za manekiny kupiłam tulipany żywe do wazonu wiosnę czuć teraz jeszcze na dworze musi być na plusie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki,czyli jak ja biorę 3x1 to gdybym nawet wzięła 4 razy to będzie oki, muszę teraz zrobić poziom magnezu
W ulotce magneB6 zalecana dawka to 3x2 i taka wlasnie mi pomogla. Tylko trzeba tez pamietac, ze magnezu nie mozna laczyc z zelazem gdybys brala, bo sie wtedy gorzej wchlania.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wczoraj Ł wrócił do domu z takim oto zestawem
20180302_161835.jpg

wiec wybaczyłam mu troche że poszedł chory do pracy :D
Późnym wieczorem chciałam Nam zrobić herbaty z miodem, bo taki fajny mamy od babci, płynny. Pycha! No i herbata sie parzy, wyciagam miód z szafki a ten co? Postanowił mi wypaść z dłoni... KATASTROFA. Pełno szkła, a miód doczyścić z płytek i mebli (bo oczywiście wszystko dookoła pochlapane ) to syzyfowa praca, ale w końcu Nam sie udało.
Dziś na obiad pizza! <3

Załączniki

• 20180302_161835.jpg
    20180302_161835.jpg
    350,7 KB · Wyświetleń: 294
Do góry