reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W pokoju zabaw [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ty to też jednak łobuz jesteś :D Czyli to tylko przejściowe... i potem znowu pokój zabaw :D :D

@Darka83, fajny dzień musiałaś mieć na zakupach...! :D I podziwiam męża że dzielnie towarzyszył... chociaż mój np. uwielbia zakupy.. może dlatego że Włoch...? Chociaż nie, mój tata też lubi...

@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia, jeśli ojciec Twojej córki ma pełne prawa, to raczej policja niewiele będzie mogła niestety zrobić :( smutne to ale prawdziwe. Tak jak @malina_11 pisała- zbieraj na niego dowody, nagrywaj, ale nie dajcie się sprowokować jeśli masz zamiar iść znowu do sądu. A już bicie na pewno nie, bo jeszcze będzie udowadniał że Wasze dziecko mieszka z agresywnym człowiekiem i będzie chciał ją odbierać czy cholera wie co jeszcze. Planuj zawsze 2 kroki do przodu. Co innego oczywiście jak Twój facet konkretnie stanie w Twojej obronie- słownie, to wiadomo że powinien.

@Marika92, u nas chyba też będzie Maks- Massimiliano :)

Tu akurat moja mama zawsze potrafi mnie tak "pocieszyc", ze wszyscy maja problemy i nie ma co sie denerwowac. Zreszta ona to w ogole jest zdania, ze zycie to same problemy a malzenstwo to kierat.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O wow :) Nie ma to jak pozytywne nastawienie od mamy ;) Moja mama całe życie zamartwia się na zapas i serio, czasami już nie mogę tego słuchać... no ale to mama, mówi tak bo się martwi ;)

Właśnie wydaje mi się , że może tu jest przyczyna. Bo rano zjadłam dwa tosty i nic więcej, może po prostu byłam głodna.. ale ostatnio często nie jem bo czuję się przejedzona. Nadrabiam dopiero pod wieczór. Myślisz , że to może mieć związek z kręgosłupem ?

Moim zdaniem bardzo możliwe, że kręgosłup.. albo jakaś przyczyna neurologiczna...? No i brak jedzenia też na pewno nie pomaga :) Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, moja mama też i też mam mega bóle głowy np. Omdlenia mi sie zdarzały- ale niestety nikt nie wie dlaczego.

Onaszczesliwa2018, no i dlaczego ukrywałaś?? Należą Ci się też klapsy- i to nie od Greya :p Też uważam że najważniejsze że szybko zareagowałaś i masz teraz pełną opiekę. Jedyne co może Ci zagrażać to regularne czytanie forum i więcej historii @Jola92 :p :D wtedy nie wiadomo czy to będą wody czy się posikasz :D A na serio to trzymam kciuki za Was! :*

@_agnieszka_, muszę spróbować z tą latarką...!

...wow nadrobiłam... ja zjadłam mojego turbo tosta na śniadanie i zaraz idziemy chyba na sanki, bo mamy tutaj specjalną, naśnieżaną górkę dla dzieciaków. Tyle tylko że mamusia jest turbo rozkojarzona i zapomniała zabrać kombinezon dziecka ze szkoły (bo w szkole ma łyżwy, więc kombinezon trzymamy w szkole...) więc muszę pojechać i sprawdzić czy szkoła jest otwarta.... Eh. A jak nie to chyba spacer i ewentualnie jakieś kulki... Miłego dnia dziewczyny!

No narazie jakoś bardziej i bardziej mnie boli :(

No wszystko co mogę to lezec brać leki i tyle . Była lekarka teraz powiedziała że jutro już sprawdza jak ta szyjka i jej otwarcie i mi powiedza co dalej ale stres mam nieziemski:?
Wiadomo ze sie stresujesz i dziwne bylo by to jakbys spokojna byla. Ale jakby cos sie dzialo na beda dzialac na cito. A dzis nic nie beda juz sprawdzac?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadomo ze sie stresujesz i dziwne bylo by to jakbys spokojna byla. Ale jakby cos sie dzialo na beda dzialac na cito. A dzis nic nie beda juz sprawdzac?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarka powiedziała że damy czas na na działanie leków bo wczoraj wieczorem dostałam pierwsza dawkę, dzis dostane 3 i żeby też tej szyjki tak nie nadwyrezac to jutro rano chyba że jakby coś się mega działo to mam odrazu mówić co jakiś czas woza mnie na wózku i podpinaja do KTG a tak to mam lezec i tylko jak już mi się mega sikac to mam wstawać żeby też nie za często także stosuje się i leżę plackiem najwięcej jak potrafię :*

Mylse ze jak ci sie ten brzuszek napnie, ale pusci Cie po zmianie pozycji to przecie możesz leżeć na ktorym boku Ci wygodniej, niby lewy polecany bo lepiej dotlenione dziecko ale przecież nie da się cały czas leżeć na jednym boku

No właśnie ciężko tak tylko na jednej stronie kurczę ale będę się starać na tej lewej jak najwięcej:*

reklama
No właśnie lekarka powiedziała ze od stresu spinaja się wszystkie mięśnie w organizmie i macica też i żebym starała się jak najmniej stresować

Staraj się nie myśleć. Wiem, łatwo mówic trudniej zrobić bo sama chodzę spięta jak guma w gaciach. I byle do wizyty. Ale ty jesteś monitorowana, ciągle pod najlepsza kontrola, na lekach, pod ktg. Szczerze, to chyba wolałabym leżeć tam z Tobą. Częste sprawdzanie co z dzieckiem by mnie uspokoiło. Nie martw się, malutki już jest silny i da sobie radę :* na pewno nie wyjdzie za wcześnie, jest mu u Ciebie za dobrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry