Ty to też jednak łobuz jesteś
Czyli to tylko przejściowe... i potem znowu pokój zabaw
@Darka83, fajny dzień musiałaś mieć na zakupach...!
I podziwiam męża że dzielnie towarzyszył... chociaż mój np. uwielbia zakupy.. może dlatego że Włoch...? Chociaż nie, mój tata też lubi...
@Jola92 jeśli mi jej w niedzielę do 19 nie przywieziw to od razu policja. I zgłoszę uprowadzenie. Tylko tej wycieczki po sądach boję się najbardziej,bo wiem ile nerwów mnie kosztowala ta roczna walka w sądzie o opiekę nad młodą
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
@Elodia, jeśli ojciec Twojej córki ma pełne prawa, to raczej policja niewiele będzie mogła niestety zrobić
smutne to ale prawdziwe. Tak jak
@malina_11 pisała- zbieraj na niego dowody, nagrywaj, ale nie dajcie się sprowokować jeśli masz zamiar iść znowu do sądu. A już bicie na pewno nie, bo jeszcze będzie udowadniał że Wasze dziecko mieszka z agresywnym człowiekiem i będzie chciał ją odbierać czy cholera wie co jeszcze. Planuj zawsze 2 kroki do przodu. Co innego oczywiście jak Twój facet konkretnie stanie w Twojej obronie- słownie, to wiadomo że powinien.
@Marika92, u nas chyba też będzie Maks- Massimiliano
Tu akurat moja mama zawsze potrafi mnie tak "pocieszyc", ze wszyscy maja problemy i nie ma co sie denerwowac. Zreszta ona to w ogole jest zdania, ze zycie to same problemy a malzenstwo to kierat.
Aniołek[*]8.08.2017
O wow
Nie ma to jak pozytywne nastawienie od mamy
Moja mama całe życie zamartwia się na zapas i serio, czasami już nie mogę tego słuchać... no ale to mama, mówi tak bo się martwi
Właśnie wydaje mi się , że może tu jest przyczyna. Bo rano zjadłam dwa tosty i nic więcej, może po prostu byłam głodna.. ale ostatnio często nie jem bo czuję się przejedzona. Nadrabiam dopiero pod wieczór. Myślisz , że to może mieć związek z kręgosłupem ?
Moim zdaniem bardzo możliwe, że kręgosłup.. albo jakaś przyczyna neurologiczna...? No i brak jedzenia też na pewno nie pomaga
Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, moja mama też i też mam mega bóle głowy np. Omdlenia mi sie zdarzały- ale niestety nikt nie wie dlaczego.
Onaszczesliwa2018, no i dlaczego ukrywałaś?? Należą Ci się też klapsy- i to nie od Greya
Też uważam że najważniejsze że szybko zareagowałaś i masz teraz pełną opiekę. Jedyne co może Ci zagrażać to regularne czytanie forum i więcej historii
@Jola92 wtedy nie wiadomo czy to będą wody czy się posikasz
A na serio to trzymam kciuki za Was! :*
@_agnieszka_, muszę spróbować z tą latarką...!
...wow nadrobiłam... ja zjadłam mojego turbo tosta na śniadanie i zaraz idziemy chyba na sanki, bo mamy tutaj specjalną, naśnieżaną górkę dla dzieciaków. Tyle tylko że mamusia jest turbo rozkojarzona i zapomniała zabrać kombinezon dziecka ze szkoły (bo w szkole ma łyżwy, więc kombinezon trzymamy w szkole...) więc muszę pojechać i sprawdzić czy szkoła jest otwarta.... Eh. A jak nie to chyba spacer i ewentualnie jakieś kulki... Miłego dnia dziewczyny!