W temacie odżywki Eveline, o której jakiś czas temu pisałyście to uwazam, że no niestety w czasie ciąży nie wszystkie kosmetyki można używać. Myślę,że lepiej takie kuracje odpuścić na ten czas... Ale tak na co dzień kiedyś używałam tej odżywki z eveline (gdy nie byłam w ciązy) i bardzo mi pomogła wzmocnić pazurki i zregenerowac je. Nie miałam zadnych skutków ubocznych
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja też jej używałam jeszcze na początku ciąży bo nie wiedziałam, że nie można i bardzo mi pomagała Możecie dziewczyny polecić jakąś skuteczną odżywkę, którą w ciąży można stosować?W temacie odżywki Eveline, o której jakiś czas temu pisałyście to uwazam, że no niestety w czasie ciąży nie wszystkie kosmetyki można używać. Myślę,że lepiej takie kuracje odpuścić na ten czas... Ale tak na co dzień kiedyś używałam tej odżywki z eveline (gdy nie byłam w ciązy) i bardzo mi pomogła wzmocnić pazurki i zregenerowac je. Nie miałam zadnych skutków ubocznych
SzczęśliwaCiężarna
Nie ma za co [emoji16]O tym nie pomyślałam [emoji14] Przecież jeszcze jest chrzest dzięki
ja mam cienki bawełniany, bardziej ze względu na kieszenie niż temperaturę, a później przyda się choćby na wakacjach itd. - nie jest typowo ciążowy, po prostu taki prosty, luźnyZastanawiam się czy na lato przyda się jakiś cienki bawełniany szlafrok do szpitala
Jak w grudniu byłam to chodziłam w samej koszuli a i tak było bardzo gorąco i nawet szlafroka z torby nie wyjmowalam.
Nie wiem czy kupować a potem mi się nie przyda ..
Margana
Czeka bardzo, na siostre[emoji6] Juz ma upatrzonego misia, ktorego chce kupic zaraz po usg[emoji3]Oj jak czeka
Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
Hmmm. Ja noszę hybrydy, ale od kiedy jestem w ciąży kładę pod nią bazę proteinową z indigo. Jestem zachwycona, paznokcie są twarde i mocne. Ale to baza do utwardzania w lampieJa też jej używałam jeszcze na początku ciąży bo nie wiedziałam, że nie można i bardzo mi pomagała Możecie dziewczyny polecić jakąś skuteczną odżywkę, którą w ciąży można stosować?
Margana
Bie denerwuj sie kochana! Nie warto! Chyba lepiej tego nie czytac[emoji6]Ja nie wiem ile dzis spałam z tych emocji tak mnie ruszył ten post. Dokładnie nowy dzień przed nami . Życzę wam wszystkich spokojnego oraz pogodnego dzionka I trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Aniołek[*]8.08.2017
G
gosc12
Gość
A kosmetyki ( pomadkę ) z Wit. e. Można używać ? Nie pamiętam, o której witaminie wspominalyscie, że jest nie wskazana w ciazy w kosmetykach
Czeka bardzo, na siostre[emoji6] Juz ma upatrzonego misia, ktorego chce kupic zaraz po usg[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
......ale przyjmuje do wiadomości że może być brat..?
@olaaa7 a patrzyłaś bezpośrednio na stronie Assos, dział maternity? Duży wybór i można dobrać rozmiar, a na pewno wysylają do PL i na pewno są zwroty bo koleżanka zamawia czasami.
reklama
Margana
Sliczny dzidzius[emoji5]Ja juz w domu wrociłam wczoraj na wieczor powodzenia na wizytach dzis moja w czwartek a to obiecane zdjecia z soboty Zobacz załącznik 840575 Zobacz załącznik 840577 Zobacz załącznik 840576 Zobacz załącznik 840578
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: