reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W temacie odżywki Eveline, o której jakiś czas temu pisałyście to uwazam, że no niestety w czasie ciąży nie wszystkie kosmetyki można używać. Myślę,że lepiej takie kuracje odpuścić na ten czas... Ale tak na co dzień kiedyś używałam tej odżywki z eveline (gdy nie byłam w ciązy) i bardzo mi pomogła wzmocnić pazurki i zregenerowac je. Nie miałam zadnych skutków ubocznych :)

reklama
W temacie odżywki Eveline, o której jakiś czas temu pisałyście to uwazam, że no niestety w czasie ciąży nie wszystkie kosmetyki można używać. Myślę,że lepiej takie kuracje odpuścić na ten czas... Ale tak na co dzień kiedyś używałam tej odżywki z eveline (gdy nie byłam w ciązy) i bardzo mi pomogła wzmocnić pazurki i zregenerowac je. Nie miałam zadnych skutków ubocznych :)
Ja też jej używałam jeszcze na początku ciąży bo nie wiedziałam, że nie można i bardzo mi pomagała :) Możecie dziewczyny polecić jakąś skuteczną odżywkę, którą w ciąży można stosować?

O tym nie pomyślałam [emoji14] Przecież jeszcze jest chrzest :D dzięki :D
Nie ma za co [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Zastanawiam się czy na lato przyda się jakiś cienki bawełniany szlafrok do szpitala :p
Jak w grudniu byłam to chodziłam w samej koszuli a i tak było bardzo gorąco i nawet szlafroka z torby nie wyjmowalam.
Nie wiem czy kupować a potem mi się nie przyda ..
ja mam cienki bawełniany, bardziej ze względu na kieszenie niż temperaturę, a później przyda się choćby na wakacjach itd. - nie jest typowo ciążowy, po prostu taki prosty, luźny

Ja też jej używałam jeszcze na początku ciąży bo nie wiedziałam, że nie można i bardzo mi pomagała :) Możecie dziewczyny polecić jakąś skuteczną odżywkę, którą w ciąży można stosować?
Hmmm. Ja noszę hybrydy, ale od kiedy jestem w ciąży kładę pod nią bazę proteinową z indigo. Jestem zachwycona, paznokcie są twarde i mocne. Ale to baza do utwardzania w lampie

A kosmetyki ( pomadkę ) z Wit. e. Można używać ? Nie pamiętam, o której witaminie wspominalyscie, że jest nie wskazana w ciazy w kosmetykach

Czeka bardzo, na siostre[emoji6] Juz ma upatrzonego misia, ktorego chce kupic zaraz po usg[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

......ale przyjmuje do wiadomości że może być brat..?

@olaaa7 a patrzyłaś bezpośrednio na stronie Assos, dział maternity? Duży wybór i można dobrać rozmiar, a na pewno wysylają do PL i na pewno są zwroty bo koleżanka zamawia czasami.

reklama
Do góry