reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Właśnie miałam Cię wołac bo sie długo nie odzywałaś :D Nie czytaj internetów! Skoro lekarz nie zwrócił na to szczególnej uwago to nie masz powodu do zmartwień. Gratuluję syna :*

reklama
Jutro w PL do biedry wchodzą ciuchy dla niemowlaka, też bedzie wojna :D Ale po dzisiejszych zakupach mam spokój z ciuszkami do mniej więcej pół roku. Jutro jak Ł będzie szedł do pracy to powiem mu żeby zabrał ze sobą moją kartę, bo jeszcze mi coś odwali i polece do biedro :D

Ja też się tak rozpędzilam... :D

Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Gratuluję Synusia :)) chyba każdy lekarz to bada mi tylko powiedziała moja lekarka że jest ok ale niepodawala jakiś danych :) tak jak Jola napisała jakby coś było nie tak to lekarz na pewno by zwrócił na to uwagę :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Gratuluję synka. ;-)

No to ja nie mam tak że jak się przejdę , tylko lapia mnie takie objawy nawet jak leżę i jestem całkowicie spokojna :/ jestem trochę spokojniejsza dzięki temu, ze nie tylko mi tak się dzieje. Jak by to nie zabrzmiało :D

Haha dokładnie tak sobie pomyslałam jak zobaczyłam twój wpis:biggrin2: cieszę sie ze to nie tylko ja :p

Hej Babeczki.

Nie polecam bezdotykowego termometra.
Podaje tysiac roznych pomiarow w zaleznosci od lokalizacji ( np srodek czola,a juz lekko w bok i temp o stopien nizsza?).
Ja uzywam do ucha od kilku lat i bardzo go chwale.
Link do: Braun ThermoScan 5 Ear Thermometer IRT6020

Marzycielka - a Ty juz masz jakis chlopcow w domku prawda? Moze sie myle...
GRATULUJE SYNUSIA.

Mi brakuje tylko kilka pajacow 0-3 mths i 3-6. Dokupie na wiosennych wyprzedazach.

Pozdrowienia

xrotgov3q3o4y33i.png
Gratuluję !:*
Ja nie miałam badanych, moze na połówkowym będę miała badane

reklama
Co do termometra - mam z lidla ;)

Wstawiłam ciasto do lodówki o czekam z niecierpliwością, żeby zjeść kawałek ;)

A poza tym, to chyba taki dzień... Mnie też kompletnie nic się nie chce, tylko bym jadła i spała...... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
I dobrze pokazuje ten z lidla?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry