reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?
Hahaha nie mogę :D nie tylko ja o tym dzisiaj myślę :D
Od wczoraj mi się zmniejszył, nawet na wieczór mi nie podrósł i też się zastanawiam czy wszytko jest okej. :p

reklama
Właśnie pisałam kardioline czy jakoś tak jeszcze mnie nie zawiodła zawsze zgodnie z prawdą chyba że bateria siadała a po wymianie dalej bez zarzutu.
Dzieki! Moze uda mi sie zakupic[emoji5]
W praxy mielismy kilka i wszystkie do d... W domu mam babyono do czola i ucha i pokazuje normalna temp. 33-34. Jak juz pokazuje 36 to wiem, ze musze normalbym zmierzyc, bo prawdoposobnie jest podwyzszona. Uzywam go tylko tak orientacyjnie. Bez sensu takie pomiary.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiecie co dziewczyny nie wiem jak to w Polsce działa ale ja np dziś na niemieckiej stronie lidla zamowilam sobie online bo takie piękne te rzeczy wrzucalyscie i weszłam z ciekawości na niemiecką stronę i zamowilam też wszystko tylko że online :D także może dla niektórych gdzie się biją o te ubrania byłoby to rozwiązanie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas nie ma lidla on line. Chyba, ze o tym nie wiem[emoji19]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie a ja dziś w nocy musiałam 2 albo 3 razy wstać siku , a wcześniej mi się to niezdarzalo i tak właśnie myślę czy poprostu woda z organizmu mi nie zeszła i ten brzuszek taki mniejszy się wydaje :) Ale oczywiście już różne myśli mi się w glowie pojawiały czy aby na pewno wszystko ok... nie no stuknieta :D
To jesteśmy dwie stuknięte :D ja dzisiaj w nocy od 11 do 4 nad ranem byłam siku równo co godzinę :D

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?
Jak dziecko inaczej się ułoży może się tak wydawać :)

Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Gratuluje synka!
Na polowkowym juz sie mierzy poziom wod plodowych, ale nie pamietam ile jest ok. Jak lekarz nic nie mowil to pewnie ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzieki! Moze uda mi sie zakupic[emoji5]
W praxy mielismy kilka i wszystkie do d... W domu mam babyono do czola i ucha i pokazuje normalna temp. 33-34. Jak juz pokazuje 36 to wiem, ze musze normalbym zmierzyc, bo prawdoposobnie jest podwyzszona. Uzywam go tylko tak orientacyjnie. Bez sensu takie pomiary.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No udało mi się trafić ale wtedy pani w aptece mi powiedziała, że z tego bede na pewno zadowolona i wzięłam ☺️

reklama
Do góry