reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png
Właśnie miałam Cię wołac bo sie długo nie odzywałaś :D Nie czytaj internetów! Skoro lekarz nie zwrócił na to szczególnej uwago to nie masz powodu do zmartwień. Gratuluję syna :*

reklama
Jutro w PL do biedry wchodzą ciuchy dla niemowlaka, też bedzie wojna :D Ale po dzisiejszych zakupach mam spokój z ciuszkami do mniej więcej pół roku. Jutro jak Ł będzie szedł do pracy to powiem mu żeby zabrał ze sobą moją kartę, bo jeszcze mi coś odwali i polece do biedro :D

Ja też się tak rozpędzilam... :D

Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Gratuluję Synusia :)) chyba każdy lekarz to bada mi tylko powiedziała moja lekarka że jest ok ale niepodawala jakiś danych :) tak jak Jola napisała jakby coś było nie tak to lekarz na pewno by zwrócił na to uwagę :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Gratuluję synka. ;-)

No to ja nie mam tak że jak się przejdę , tylko lapia mnie takie objawy nawet jak leżę i jestem całkowicie spokojna :/ jestem trochę spokojniejsza dzięki temu, ze nie tylko mi tak się dzieje. Jak by to nie zabrzmiało :D

Haha dokładnie tak sobie pomyslałam jak zobaczyłam twój wpis:biggrin2: cieszę sie ze to nie tylko ja :p

Hej Babeczki.

Nie polecam bezdotykowego termometra.
Podaje tysiac roznych pomiarow w zaleznosci od lokalizacji ( np srodek czola,a juz lekko w bok i temp o stopien nizsza?).
Ja uzywam do ucha od kilku lat i bardzo go chwale.
Link do: Braun ThermoScan 5 Ear Thermometer IRT6020

Marzycielka - a Ty juz masz jakis chlopcow w domku prawda? Moze sie myle...
GRATULUJE SYNUSIA.

Mi brakuje tylko kilka pajacow 0-3 mths i 3-6. Dokupie na wiosennych wyprzedazach.

Pozdrowienia

xrotgov3q3o4y33i.png
Gratuluję !:*
Ja nie miałam badanych, moze na połówkowym będę miała badane

reklama
Co do termometra - mam z lidla ;)

Wstawiłam ciasto do lodówki o czekam z niecierpliwością, żeby zjeść kawałek ;)

A poza tym, to chyba taki dzień... Mnie też kompletnie nic się nie chce, tylko bym jadła i spała...... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
I dobrze pokazuje ten z lidla?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry