reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam bezdotykowy ale kupiłam [emoji5]️ takie cos jak w szpitalu nawet głowy nie dotykam przy dzieciakach super sprawa
Konga jaki masz? Dobrze pokazuje temp.? Bo ja sie jeszcze nie spotkalam z takim co by dobrze pokazywal[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@klaudiaa975 ja tez mam problemy z oddychaniem, w sumie wczoraj pierwszy raz miałam. Nawet wyszłam wcześniej z pracy bo nie mogłam złapać oddechu wydawało mi sie ze sie uduszę :sad: oczywiście jeszcze do tego zaczęłam sie stresować i stwierdziłam ze lepiej jak pójdę do domu. Dziś leżę i odpoczywam ale nawet jak przejdę sie po mieszkaniu to cieżko mi sie oddycha :hmm:

Kinia ale może to też od jelit :) ja często mam jakieś bóle przed pójściem do wc i sobie wkrecem że coś się dzieje a potem czuje ulgę . Nie jestem w stanie rozróżnić czy to ból brzucha czy jelit :)
No wlasnie ja tez czasem mam problem z odroznieniem. To wszystko teraz jest tak blisko siebie i takie podobne objawy daje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Konga jaki masz? Dobrze pokazuje temp.? Bo ja sie jeszcze nie spotkalam z takim co by dobrze pokazywal[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ten który ją wstawialam
Wyszedł w 2018. Nie tylko mierzy temperaturę ciała, też może zmierzyć temperaturę wody , mleka , otoczenia. Wydaje mi się dobry :) z tej firmy mam inhalator

@klaudiaa975 ja tez mam problemy z oddychaniem, w sumie wczoraj pierwszy raz miałam. Nawet wyszłam wcześniej z pracy bo nie mogłam złapać oddechu wydawało mi sie ze sie uduszę :sad: oczywiście jeszcze do tego zaczęłam sie stresować i stwierdziłam ze lepiej jak pójdę do domu. Dziś leżę i odpoczywam ale nawet jak przejdę sie po mieszkaniu to cieżko mi sie oddycha :hmm:
No to ja nie mam tak że jak się przejdę , tylko lapia mnie takie objawy nawet jak leżę i jestem całkowicie spokojna :/ jestem trochę spokojniejsza dzięki temu, ze nie tylko mi tak się dzieje. Jak by to nie zabrzmiało :D

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie pisałam kardioline czy jakoś tak jeszcze mnie nie zawiodła zawsze zgodnie z prawdą chyba że bateria siadała a po wymianie dalej bez zarzutu.

Wiecie co dziewczyny nie wiem jak to w Polsce działa ale ja np dziś na niemieckiej stronie lidla zamowilam sobie online bo takie piękne te rzeczy wrzucalyscie i weszłam z ciekawości na niemiecką stronę i zamowilam też wszystko tylko że online :D także może dla niektórych gdzie się biją o te ubrania byłoby to rozwiązanie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny nie wiem jak to w Polsce działa ale ja np dziś na niemieckiej stronie lidla zamowilam sobie online bo takie piękne te rzeczy wrzucalyscie i weszłam z ciekawości na niemiecką stronę i zamowilam też wszystko tylko że online :D także może dla niektórych gdzie się biją o te ubrania byłoby to rozwiązanie:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro w PL do biedry wchodzą ciuchy dla niemowlaka, też bedzie wojna :D Ale po dzisiejszych zakupach mam spokój z ciuszkami do mniej więcej pół roku. Jutro jak Ł będzie szedł do pracy to powiem mu żeby zabrał ze sobą moją kartę, bo jeszcze mi coś odwali i polece do biedro :D

reklama
Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry