reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Co do termometra - mam z lidla ;)

Wstawiłam ciasto do lodówki o czekam z niecierpliwością, żeby zjeść kawałek ;)

A poza tym, to chyba taki dzień... Mnie też kompletnie nic się nie chce, tylko bym jadła i spała...... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też mam z Lidla. Jestem zadowolona

reklama
Hej Babeczki.

Nie polecam bezdotykowego termometra.
Podaje tysiac roznych pomiarow w zaleznosci od lokalizacji ( np srodek czola,a juz lekko w bok i temp o stopien nizsza?).
Ja uzywam do ucha od kilku lat i bardzo go chwale.
Link do: Braun ThermoScan 5 Ear Thermometer IRT6020

Marzycielka - a Ty juz masz jakis chlopcow w domku prawda? Moze sie myle...
GRATULUJE SYNUSIA.

Mi brakuje tylko kilka pajacow 0-3 mths i 3-6. Dokupie na wiosennych wyprzedazach.

Pozdrowienia
Dobrze, że napisalas :) będę to miała na uwadze :)

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?
Ja wczoraj po tej diecie poprostu nie chodziłam wzdeta☺️

Ja wczoraj po tej diecie poprostu nie chodziłam wzdeta☺️

No właśnie a ja dziś w nocy musiałam 2 albo 3 razy wstać siku , a wcześniej mi się to niezdarzalo i tak właśnie myślę czy poprostu woda z organizmu mi nie zeszła i ten brzuszek taki mniejszy się wydaje :) Ale oczywiście już różne myśli mi się w glowie pojawiały czy aby na pewno wszystko ok... nie no stuknieta :D

reklama
Do góry