kinga30
Fanka BB :)
Teraz to nie wiem jak pojde to Ci powiemIle kosztuje badanie tej glukozy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to nie wiem jak pojde to Ci powiemIle kosztuje badanie tej glukozy ?
Wątpię, psują się szybko :/Jeszcze do starości jej zostaną [emoji16]
Mozesz na nas liczyćNo właśnie widzę że Justa i Klaudia zawsze w gotowości hahahaha dzięki dziewczyny
Mnie w nim najbardziej przeraża to ze tam musze 2 godziny siedzieć haha bo jak byłam z Kacprem to mam laboratorium po drugiej stronie i moglam sobie wyskoczyc do domu. A z Marysią to w ogole jeszcze bylo inaczej bo można bylo wypić w domu i na badanie
Jak moja mama. Cały wielki kosz leków , witamin. Codziennie taka dawka tabletek i co reklamę zobaczy to się śmieje że gdzie jest notes bo to też by jej się przydałoNoo, ale to jednak nie jest magnez z jedzenia tylko w tabletce [emoji39] a ja to tak właśnie wolę nie pchać w siebie wszystkiego z apteki [emoji16] bo jak bym się rozpedzila to pół apteki
Ale pamięcią zablysnelysmy [emoji16][emoji16]
Za daleko mieszkaszCo do termometra - mam z lidla
Wstawiłam ciasto do lodówki o czekam z niecierpliwością, żeby zjeść kawałek
A poza tym, to chyba taki dzień... Mnie też kompletnie nic się nie chce, tylko bym jadła i spała...... [emoji15]
Ja też - 1 prenatalne a 6 wizyta [emoji16]No ja będę miała niecały tydzień bo idę 1 i 6 marca
To masz fajnie, a ja w piątek i zaraz w poniedziałek :/ ale lepsze to niż jedna wizytaNo ja będę miała niecały tydzień bo idę 1 i 6 marca
Albo dotyka się delikatnie do czoła albo wkłada do uchaZa daleko mieszkasz
A w Lidlu był taki bezdotykowy ?