reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jeszcze do starości jej zostaną [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Wątpię, psują się szybko :/

Mnie w nim najbardziej przeraża to ze tam musze 2 godziny siedzieć haha bo jak byłam z Kacprem to mam laboratorium po drugiej stronie i moglam sobie wyskoczyc do domu. A z Marysią to w ogole jeszcze bylo inaczej bo można bylo wypić w domu i na badanie

Aaa no to super miałaś :D obyśmy tylko wytrzymały i nie trzeba było badania powtarzać:D

Noo, ale to jednak nie jest magnez z jedzenia tylko w tabletce [emoji39] a ja to tak właśnie wolę nie pchać w siebie wszystkiego z apteki [emoji16] bo jak bym się rozpedzila to pół apteki

f2w39n7303c24ozn.png
Jak moja mama. Cały wielki kosz leków , witamin. Codziennie taka dawka tabletek :o i co reklamę zobaczy to się śmieje że gdzie jest notes bo to też by jej się przydało :D

reklama
Do góry