reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola, ale z tym brzuchem to po znajomych widzę, że się sprawdza ;) ja też mam chłopca i mam brzuszek od środka ;)

powiedzcie mi czy możliwe, że wczoraj Mały kopnął mnie podczas kichania pod żebrami, bo aż mnie zgięło wpół? czy sobie wmawiam :D

też się boję, że po ciążę będę wrakiem człowieka, grubym, rozlazłym i tłustym :(

Spokojnie jakim wrakiem....ciaza to okres szczegolny ...pozniej te kg szybka leca. A jak dojdzie dieta i maly ssak to wszystko zejdzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja tak na szybkości bo jestem u K. Potwierdziliśmy płeć, będzie córa wyszła nam trochę młodsza z usg. Mi lekarz zalecił brać nospe bo szyjka nam się skróciła... Więcej napiszę jutro po południu bo kładziemy się do łóżka cieszę się że u was wszystko okej, spijcie dobrze
Gratuluję córeczki :* to jaka Ci wyszła szyjka?

Dopiero po pol roku sport po cc:/dlatego miedzy innymi tez go nie chce wole sn

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam wyjscia jestem po 3 cc....wiec sila wyzsza. Ale powoli ale systematycznie wezme sie za siebie.
ja miałam dziwne sny w nocy, ale nie aż tak ;)
fiolet to zdecydowanie nie mój kolor, tzn akceptowalny a nawet lubiany w niewielkiej ilości dodatków, wtedy jak najbardziej ok, ale w większej ilości tylko koszulkę do biegania mam fioletową (w promocji była 8-)) ale szaro czerwony, tzn szary z czerwonymi dodatkami brzmi bardzo ładnie ;)
w sumie szary z fioletowymi dodatkami też by mi się podobał ;)

ja na razie nie oglądam nawet, najpierw prenatalne... a potem pogadam z kuzynką, bo ma tendencje do chomikowania wszystkiego, i ma spore zapasy po swojej 3, więc może wózek też ma ;)
zwłaszcza, że będę tak naprawdę potrzebowała tylko gondolki na początek, a potem chcę "spacerówkę", tzn typowego joggera z trzema 16-20'' calowymi kołami itd. Przyczepki rowerowej na 99% nie muszę kupować, bo dostanę "w spadku", więc zamiast wózka 2w1, tzn wózek i przyczepka będzie sam wózek ;)
ale to też odkładam na powiedzmy koniec marca, bo najpierw prenatalne a potem pogadanie z kuzynką itd, czego kupować nie muszę ;)
Dobrze masz.....jezeli u mnie sie potwierdzi ze dziewczynka to bede musiala kupowac. Mam dosc ubranka itd ale typowo chlopiece. A wozki narazie ogladam...tak jak ty po 1 marca mam zamiar zaczac szykowac wyprawke. A ty biegaczka wiec wiadomo ze wozek musisz miec na duzych kolach.

kupiłam sobie jeansy ciążowe i czarne spodnie i getry też z tym pasem ciążowym więc to nie ma znaczenia czy zima czy nie, a resztę ciuchów kupowałam w takim uniwersalnym rozmiarze że brzuch mi się spokojnie zmieści a i po ciąży się przyda, no i dwa nowe staniki nabyłam bo z tych co mam w domu to już piersi wyskakują. Ale z tego co obeszłam dzisiaj trochę sklepów to raczej wszędzie już wiosenne kolekcje wiszą.

A to muszę wybrać się na łażenie po sklepach i zobaczyć co ciekawego na wiosnę :)

Witam z rana...... Z wariujacym i kopiacym dzieciem...... Nasz 22 tyg. Wypycha mnieneee

Nooo Kochana, strasznie wypchało....! :D :D :D

nie nie surowy bede go piekla w ciescie francuskim do tego musztarda i pieprz mniam :D dawno nie jadlam a tak mi smakuje jak nie wiem

Wrzucisz przepis do przepisowego? Zawsze chciałam zrobić w cieście- kiedyś jadlam takiego dobrego u jakichś znajomych...

reklama
czesc dziewczyny

mam pytanie, jak poradzic sobie z badaniem krzywej cukrowej... powiem tak, jesli nie zjam sniadania w przeciagu pol h od przebudzenia to mdlosci i wymioty sa nieuniknione.... powiem wiecej czasami jak nie zjem kolacji przed spaniem mdlosci budza mnie w nocy i misze coś zjesc... wiec jak przejsc badanie gdzie nie wolno jesc przez 3 h?? czy jest na to jakas metoda??? nie chce tego badania powtarzac setki razy.... jestem przerazona tak naprawde....

Do góry