reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola zartujesz chyba.... Masz zly cm . ja na wysokosci pepka mam te 78cm. Gdzie ty masz te 90 to ja nie wiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci szczerze, że teraz dałaś mi do myślenia :p Zmierzę się jeszcze raz jak wrócę z pracy. Chociaż ja nie jestem jakiejś drobnej budowy, może na zdjęciach tak wyglądam, ciuchy normalnie noszę M górę i L dół.
Oglądam filmiki z połówkowego i nie mogę się napatrzeć na te rączki, nóżki, stópki i buźkę [emoji7]
A najlepsze, że dopiero teraz kapnęłam się skąd lekarz wykonujący usg w pierwszych sekundach badania wiedział, że to chłopiec :p Mój bezwstydnik od razy po włączeniu sprzętu pokazał co ma między nóżkami [emoji5]
17.png

Załączniki

• 17.png
    17.png
    145,1 KB · Wyświetleń: 275
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny :* trzymam mocno kciuki za polowkowe i czekam na wiadomości :* ja jeszcze leżę ale niedługo wstaje na śniadanko i musze pojechać do apteki po zastrzyki na szczęście mąż w domu to mnie podwiezie :)

witam sie i ja jakos dzis bez weny ..

gratuluje wam udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ja polówkowe w czwartek :) tez juz czekam
wczoraj mnie bardzo brzuch bolal rano wzielam nospe wieczorem juz bylo ok a od dzis funkcjonuje normalnie :)
ja na wysokosci pepka mam 97-98 cm jakos w ost tyg brzuszek mi strasznie wypchalo... i wydaje mi sie ze teraz po tym 20 tyg to juz pojdzie konkretnie razem z waga chociaz ja mam zachcianki tylko na jablka i to od poczatku ciazy a tak na nic mnie nie ciagnie z jedzeniem tez jakos ne za bardzo tak samo jak przed ciaza wg mojej wagi od poczatku przytylam 3 kg a jestem w 20 tyg zobaczymy jak u gina pokaze waga moze sie zdziwie heheheh

czesc dziewczyny

mam pytanie, jak poradzic sobie z badaniem krzywej cukrowej... powiem tak, jesli nie zjam sniadania w przeciagu pol h od przebudzenia to mdlosci i wymioty sa nieuniknione.... powiem wiecej czasami jak nie zjem kolacji przed spaniem mdlosci budza mnie w nocy i misze coś zjesc... wiec jak przejsc badanie gdzie nie wolno jesc przez 3 h?? czy jest na to jakas metoda??? nie chce tego badania powtarzac setki razy.... jestem przerazona tak naprawde....
Mam identycznie:(

czesc dziewczyny

mam pytanie, jak poradzic sobie z badaniem krzywej cukrowej... powiem tak, jesli nie zjam sniadania w przeciagu pol h od przebudzenia to mdlosci i wymioty sa nieuniknione.... powiem wiecej czasami jak nie zjem kolacji przed spaniem mdlosci budza mnie w nocy i misze coś zjesc... wiec jak przejsc badanie gdzie nie wolno jesc przez 3 h?? czy jest na to jakas metoda??? nie chce tego badania powtarzac setki razy.... jestem przerazona tak naprawde....
Łączę się w bólu,mam dokładnie ten sam problem.Już samo badanie krwi na czczo bez wymiotowania,albo szarpania jest sukcesem,a to badanie krzywej cukrowej też mnie przeraża:/

czesc dziewczyny

Kurcze nie mam pojecia...trzeba byc naczczo . moze zadz.do gina po porade. Skoro tak mecza cie te mdlosci jak glodna jestes to efekt badania bedzie taki ze cie cofnie....ehhh wspolczuje ci bardzo.
Powiem Ci szczerze, że teraz dałaś mi do myślenia [emoji14] Zmierzę się jeszcze raz jak wrócę z pracy. Chociaż ja nie jestem jakiejś drobnej budowy, może na zdjęciach tak wyglądam, ciuchy normalnie noszę M górę i L dół.
Oglądam filmiki z połówkowego i nie mogę się napatrzeć na te rączki, nóżki, stópki i buźkę [emoji7]
A najlepsze, że dopiero teraz kapnęłam się skąd lekarz wykonujący usg w pierwszych sekundach badania wiedział, że to chłopiec [emoji14] Mój bezwstydnik od razy po włączeniu sprzętu pokazał co ma między nóżkami [emoji5]
Zobacz załącznik 839723
Chlopaki lipcowe okazuja sie byc bezwstydnymi...hihi .za to dziewczynki sie chowaja.
Witajcie dziewczyny :* trzymam mocno kciuki za polowkowe i czekam na wiadomości :* ja jeszcze leżę ale niedługo wstaje na śniadanko i musze pojechać do apteki po zastrzyki na szczęście mąż w domu to mnie podwiezie :)
Masz jeszcze miejsce na kucie sie?

witam sie i ja jakos dzis bez weny ..

gratuluje wam udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ja polówkowe w czwartek :) tez juz czekam
wczoraj mnie bardzo brzuch bolal rano wzielam nospe wieczorem juz bylo ok a od dzis funkcjonuje normalnie :)
ja na wysokosci pepka mam 97-98 cm jakos w ost tyg brzuszek mi strasznie wypchalo... i wydaje mi sie ze teraz po tym 20 tyg to juz pojdzie konkretnie razem z waga chociaz ja mam zachcianki tylko na jablka i to od poczatku ciazy a tak na nic mnie nie ciagnie z jedzeniem tez jakos ne za bardzo tak samo jak przed ciaza wg mojej wagi od poczatku przytylam 3 kg a jestem w 20 tyg zobaczymy jak u gina pokaze waga moze sie zdziwie heheheh

Ale tobie sexi z takim brzuszkiem dodaje ci urody.A waga moze teraz rosnac....bo raz ze malych rosnie zwieksza sie ilosc wod i wiadomo biust......

reklama
Dzień dobry mamusie :) jeszcze aż tak się nie stresuje bo dopiero wstałam :o ale pewnie odwiedzę tradycyjnie toaletę 3-4 razy przed samą wizytą aaaaaaa

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki....zobaczysz znow swojego synka. Teraz to juz bedzie taki malusi ludzik sliczny.

Do góry