reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola, ale z tym brzuchem to po znajomych widzę, że się sprawdza ;) ja też mam chłopca i mam brzuszek od środka ;)

powiedzcie mi czy możliwe, że wczoraj Mały kopnął mnie podczas kichania pod żebrami, bo aż mnie zgięło wpół? czy sobie wmawiam :D

też się boję, że po ciążę będę wrakiem człowieka, grubym, rozlazłym i tłustym :(

Spokojnie jakim wrakiem....ciaza to okres szczegolny ...pozniej te kg szybka leca. A jak dojdzie dieta i maly ssak to wszystko zejdzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja tak na szybkości bo jestem u K. Potwierdziliśmy płeć, będzie córa wyszła nam trochę młodsza z usg. Mi lekarz zalecił brać nospe bo szyjka nam się skróciła... Więcej napiszę jutro po południu bo kładziemy się do łóżka cieszę się że u was wszystko okej, spijcie dobrze
Gratuluję córeczki :* to jaka Ci wyszła szyjka?

Dopiero po pol roku sport po cc:/dlatego miedzy innymi tez go nie chce wole sn

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam wyjscia jestem po 3 cc....wiec sila wyzsza. Ale powoli ale systematycznie wezme sie za siebie.
ja miałam dziwne sny w nocy, ale nie aż tak ;)
fiolet to zdecydowanie nie mój kolor, tzn akceptowalny a nawet lubiany w niewielkiej ilości dodatków, wtedy jak najbardziej ok, ale w większej ilości tylko koszulkę do biegania mam fioletową (w promocji była 8-)) ale szaro czerwony, tzn szary z czerwonymi dodatkami brzmi bardzo ładnie ;)
w sumie szary z fioletowymi dodatkami też by mi się podobał ;)

ja na razie nie oglądam nawet, najpierw prenatalne... a potem pogadam z kuzynką, bo ma tendencje do chomikowania wszystkiego, i ma spore zapasy po swojej 3, więc może wózek też ma ;)
zwłaszcza, że będę tak naprawdę potrzebowała tylko gondolki na początek, a potem chcę "spacerówkę", tzn typowego joggera z trzema 16-20'' calowymi kołami itd. Przyczepki rowerowej na 99% nie muszę kupować, bo dostanę "w spadku", więc zamiast wózka 2w1, tzn wózek i przyczepka będzie sam wózek ;)
ale to też odkładam na powiedzmy koniec marca, bo najpierw prenatalne a potem pogadanie z kuzynką itd, czego kupować nie muszę ;)
Dobrze masz.....jezeli u mnie sie potwierdzi ze dziewczynka to bede musiala kupowac. Mam dosc ubranka itd ale typowo chlopiece. A wozki narazie ogladam...tak jak ty po 1 marca mam zamiar zaczac szykowac wyprawke. A ty biegaczka wiec wiadomo ze wozek musisz miec na duzych kolach.

kupiłam sobie jeansy ciążowe i czarne spodnie i getry też z tym pasem ciążowym więc to nie ma znaczenia czy zima czy nie, a resztę ciuchów kupowałam w takim uniwersalnym rozmiarze że brzuch mi się spokojnie zmieści a i po ciąży się przyda, no i dwa nowe staniki nabyłam bo z tych co mam w domu to już piersi wyskakują. Ale z tego co obeszłam dzisiaj trochę sklepów to raczej wszędzie już wiosenne kolekcje wiszą.

A to muszę wybrać się na łażenie po sklepach i zobaczyć co ciekawego na wiosnę :)

Witam z rana...... Z wariujacym i kopiacym dzieciem...... Nasz 22 tyg. Wypycha mnieneee

Nooo Kochana, strasznie wypchało....! :D :D :D

nie nie surowy bede go piekla w ciescie francuskim do tego musztarda i pieprz mniam :D dawno nie jadlam a tak mi smakuje jak nie wiem

Wrzucisz przepis do przepisowego? Zawsze chciałam zrobić w cieście- kiedyś jadlam takiego dobrego u jakichś znajomych...

reklama
czesc dziewczyny

mam pytanie, jak poradzic sobie z badaniem krzywej cukrowej... powiem tak, jesli nie zjam sniadania w przeciagu pol h od przebudzenia to mdlosci i wymioty sa nieuniknione.... powiem wiecej czasami jak nie zjem kolacji przed spaniem mdlosci budza mnie w nocy i misze coś zjesc... wiec jak przejsc badanie gdzie nie wolno jesc przez 3 h?? czy jest na to jakas metoda??? nie chce tego badania powtarzac setki razy.... jestem przerazona tak naprawde....

Do góry