reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dlatego ja przy corce takie wieksze rzeczy kupowalam uniwersalne ( wozek, lozeczko, kocyki, fotelik itp). Nawet jak by przy porodzie wyszedl synek to by nie bylo tragedii. Tylko czesc ciuszkow bylaby do wymiany.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja ostatnio marzę o szaro różowym dla dziewczynki :D

Witam z rana...... Z wariujacym i kopiacym dzieciem...... Nasz 22 tyg. Wypycha mnieeeee
1519107996-9e1bad2172dad21f-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki brzuszek to ja miałam przed ciążą :D
Ale widać że ciążowy, tak Cię ładnie wypycha :p
Mnie cos na boki idzie ostatnio. Takimam z rana brzuch: Zobacz załącznik 839709

A na wieczór taki duzy:Zobacz załącznik 839710
Sory za jakosc ale ten zmniejszacz tak ja piepszy
Ładnie :) mnie tez na boki idzie :D
Polecam Wam aplikacje wyprawka dla noworodka:) wlasnie lukam na nia i fajnie sa rozpusane rzecze a jak cos kupisz to odklikujesz i przekresla sie to:) mozna tez sobie dopisac
Zgralam i usunęłam. Mam talent spisane w notatniku w torebce i myślę że starczy :D
ja dzisiaj spacer -> na targ po pomidory, bo mam smaka (chociaż pomidory teraz to.... ale i tak chcę...)
Ochyda teraz te warzywa i owoce. Kupiłam gruszki w Biedronce to po dwóch dniach gorzkie. To kupiłam na targu , bez smaku w ogóle. Dzisiaj będę jadła pomidory na sniadanie. Mam nadzieję że nie galaretka :/

@peszek ja ostatnio wstawialam podobna. Wygodna :p

reklama
Witam się z rana po nocy koszmarów.

Opowiem Wam mój chory sen ..

Będąc w ciąży w 24 tygodniu, chciałam zobaczyć swoje dziecko. Więc je po prostu ... Wyciągnęłam. Pooglądałam, malutkie do tego córeczka. Ale kurcze .. nie da się schować spowrotem. No nic, dzwonię do lekarza prowadzącego.
-Panie doktorze, urodziłam na chwilę dziecko. Nie mogę go teraz schować. Co mam robić?
- ja spiesze się teraz do pacjentek. Prosze mi głowy nie zawracać.
- pip pip pip...
Nakarmilam małą i myślę że skoro tak jej dobrze, je, oddycha samodzielnie. To zostanie już ze mną.
Na co na koniec się popłakałam, bo przecież miała przyjść wiosną i miałam się cieszyć dużym brzuskiem :o

Masakra. A drugi sen?
Handel narkotykami. :D

Kurcze nie mam pojecia...trzeba byc naczczo . moze zadz.do gina po porade. Skoro tak mecza cie te mdlosci jak glodna jestes to efekt badania bedzie taki ze cie cofnie....ehhh wspolczuje ci bardzo.

Chlopaki lipcowe okazuja sie byc bezwstydnymi...hihi .za to dziewczynki sie chowaja.

Masz jeszcze miejsce na kucie sie?

Ale tobie sexi z takim brzuszkiem dodaje ci urody.A waga moze teraz rosnac....bo raz ze malych rosnie zwieksza sie ilosc wod i wiadomo biust......

Miałam kilka tygodni temu jakiś kryzys ze cały czas jakieś krwiaczki wychodzily ciężko było przebić skórę :/ ale teraz jakoś lepiej mi wchodzą ale już zeszłam na boczki brzucha a Ty jak tam z zastrzkami?

Witam się z rana po nocy koszmarów.

Opowiem Wam mój chory sen ..

Będąc w ciąży w 24 tygodniu, chciałam zobaczyć swoje dziecko. Więc je po prostu ... Wyciągnęłam. Pooglądałam, malutkie do tego córeczka. Ale kurcze .. nie da się schować spowrotem. No nic, dzwonię do lekarza prowadzącego.
-Panie doktorze, urodziłam na chwilę dziecko. Nie mogę go teraz schować. Co mam robić?
- ja spiesze się teraz do pacjentek. Prosze mi głowy nie zawracać.
- pip pip pip...
Nakarmilam małą i myślę że skoro tak jej dobrze, je, oddycha samodzielnie. To zostanie już ze mną.
Na co na koniec się popłakałam, bo przecież miała przyjść wiosną i miałam się cieszyć dużym brzuskiem :o

Masakra. A drugi sen?
Handel narkotykami. :D
Haha nie no te sny w ciąży są zabójcze xd mi się śniło ze na przystanku znalazłam kupę kasy i bieglam tak szybko do domy żeby tylko mi ich nie zabrał a w domu okazało się ze to zabawkowe pieniądze byłam taka zła ze szok :D

Jesli cytujecie mnie nie pokazuje mi niestety;///

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja od kilku dni nie mam żadnych powiadomień :(
Spokojnie jakim wrakiem....ciaza to okres szczegolny ...pozniej te kg szybka leca. A jak dojdzie dieta i maly ssak to wszystko zejdzie.

Oj nie u mnie...po porodzie spadało mi do 7 kg a kolejne dopiero gdy ograniczałam karmienia przed staraniami o kolejną ciążę

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Haha nie no te sny w ciąży są zabójcze xd mi się śniło ze na przystanku znalazłam kupę kasy i bieglam tak szybko do domy żeby tylko mi ich nie zabrał a w domu okazało się ze to zabawkowe pieniądze byłam taka zła ze szok :D
Hahaha :D
Miałam podobny ostatnio
Że ukradłam komuś kupę kasy. A w domu okazało się że trzymam torebki z czerwonym barszczem :D

Miałam kilka tygodni temu jakiś kryzys ze cały czas jakieś krwiaczki wychodzily ciężko było przebić skórę :/ ale teraz jakoś lepiej mi wchodzą ale już zeszłam na boczki brzucha a Ty jak tam z zastrzkami?
Jakos daje rade. Raz robie z jeden strony brzucha raz z drugiej. Narazie nie trafilam na zrosty. Robie jednego dnia z lewej wyzej a pojutrze na dole. Raz zrobilam takiego siniora ze szok. Ale bie wyobrazam sobie kuc sie w ramie czy udo....brrrr.

@klaudiaa975 matko ale sen. Cos jest z tym ze kobiety w ciazy maja takie zryte akcje podczas snu. Ale akcja z tym zobaczeniem dziecka....padlam hahahaha niecierpliwa jestes.

reklama
Jakos daje rade. Raz robie z jeden strony brzucha raz z drugiej. Narazie nie trafilam na zrosty. Robie jednego dnia z lewej wyzej a pojutrze na dole. Raz zrobilam takiego siniora ze szok. Ale bie wyobrazam sobie kuc sie w ramie czy udo....brrrr.

Ja też właśnie robie na zmianę raz z jednej strony raz z drugiej i mam nadzieje ze do końca będę robić w brzuch bo też nie wyobrażam sobie w udo czy ramię wydaje mi się strasznie bolesne :/

Do góry