reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?
Jak szczelnie zapakujesz, to możesz dużo wcześniej ;)
I albo do worka próżniowego, albo np woreczki strunowe (w hurcie za dużą paczkę a5 płaciłam 15pln)
Ważne, żeby były dobrze zabezpieczone ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
Super :D gratuluję [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny moje 305 gramów chłopca okazało się być dziewczynka!;>

16udqqmzazbcxcef.png
Gratulacje... Ale szok a taki szał zakupowy miałaś
Dzień dobry! To będzie piękny dzień! Kurde ale mam stracha na 9.20 się wizytuje;) dziś połówkowe! Kto wizytuje ze mną?

Wpadłam w szał zakupów zamiast poczekać do dzisiaj Eby mi potwierdziła chłopca jak było w 16 tyg to w wekkend poszalalan na Allegro;) haha kupiłam jakaś gotowa wyprawkę 0-3-6 ale ciuszki na zdjęciach piękne;) no i u takiej babki na fb na grupie bo dla synka od niej brałam i śliczne na ciuszki jak za darmo;) miała nawet trochę nowych to też brałam;p już się nie kontroluje matko boska! Tego się obawiałam!

16udqqmzazbcxcef.png

3jgxskjo51j6485i.png

Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
Zobacz załącznik 838856
Super, ze wszystko dobrze! Gratuluje juz na pewno synka[emoji5] Sliczna fotka[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zobacz załącznik 838856

Yupiii super ze sie pokazal;)))

Do góry