reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej! :)

Patrzcie jaki fajny pomysł na mega prosta szafę:
1518432783-c175b4f740d9279b-aaaaaa.jpeg
Mi sie takie rzeczy nie podobaja, bo ja lubie miec wszystko pochowane [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839
No widac juz widac[emoji5] Trzymam kciuki za wizyte[emoji110]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839
Będzie dobrze [emoji106]
Trzymam kciuki za wizytę i oczywiście napisz już po :)

No i ślicznie rośniecie - duża zmiana w porównaniu z poprzednim zdjęciem ;)

I pochwal się łózeczkiem ;)
My się we wtorek wybieramy pooglądać do Ikei, ale na razie pooglądać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?

Fajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]

hchygzu3s1ksbpf1.png

Serio???? :D Nieźle :D

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?

Myślę że w kwietniu... te ciuszki są malutkie, z prasowaniem pójdzie Ci szybko. A jak będziesz trzymać w szufladach- a nie w opcji którą wrzuciłam ;) - to przecież się tak szybko nie zakurzą :)

Fajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]

hchygzu3s1ksbpf1.png
Nooo, nieźle ;) znam przypadek w drugą stronę, gdy po porodzie okazała się dziewczynka, i miała w pokoju tapetę w samochodziki ;)

Ja tylko mam nadzieję, że jednak prenatalne dają trochę większą pewność.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
1518437309416-2143420802.jpg

Załączniki

• 1518437309416-2143420802.jpg
    1518437309416-2143420802.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 323
Do góry