Margana
Fanka BB :)
Mi sie takie rzeczy nie podobaja, bo ja lubie miec wszystko pochowane [emoji6]Hej!
Patrzcie jaki fajny pomysł na mega prosta szafę:
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie takie rzeczy nie podobaja, bo ja lubie miec wszystko pochowane [emoji6]Hej!
Super! Jedyna wada dla mnie to otwarte wszystko na dole (koty mam...[emoji23])Hej!
No widac juz widac[emoji5] Trzymam kciuki za wizyte[emoji110]Czesc dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam
@ookatkaoo1993 gratuluje !!
My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach
Milego dnia.
Zobacz załącznik 838839
Będzie dobrze [emoji106]Czesc dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam
@ookatkaoo1993 gratuluje !!
My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach
Milego dnia.
Zobacz załącznik 838839
dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty !!!
mnie doktor oidpisal ze w srode mam podjechac na zlozenie pesaara
Mój mąż do mnie przez telefon powiedział jak go zadzwoniłam poinformować żebym zapomniała o różowych ciuszkach hahaFajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]
Fajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]
Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?
Nooo, nieźle znam przypadek w drugą stronę, gdy po porodzie okazała się dziewczynka, i miała w pokoju tapetę w samochodzikiFajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]