reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej! :)

Patrzcie jaki fajny pomysł na mega prosta szafę:
1518432783-c175b4f740d9279b-aaaaaa.jpeg
Mi sie takie rzeczy nie podobaja, bo ja lubie miec wszystko pochowane [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839
No widac juz widac[emoji5] Trzymam kciuki za wizyte[emoji110]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839
Będzie dobrze [emoji106]
Trzymam kciuki za wizytę i oczywiście napisz już po :)

No i ślicznie rośniecie - duża zmiana w porównaniu z poprzednim zdjęciem ;)

I pochwal się łózeczkiem ;)
My się we wtorek wybieramy pooglądać do Ikei, ale na razie pooglądać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?

Fajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]

hchygzu3s1ksbpf1.png

Serio???? :D Nieźle :D

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?

Myślę że w kwietniu... te ciuszki są malutkie, z prasowaniem pójdzie Ci szybko. A jak będziesz trzymać w szufladach- a nie w opcji którą wrzuciłam ;) - to przecież się tak szybko nie zakurzą :)

Fajnie ze teraz, moja "corka" okazala sie byc chlopcem- niestety juz po porodzie i chodzil przez 1 miesiac w rozowych galotach [emoji12]

hchygzu3s1ksbpf1.png
Nooo, nieźle ;) znam przypadek w drugą stronę, gdy po porodzie okazała się dziewczynka, i miała w pokoju tapetę w samochodziki ;)

Ja tylko mam nadzieję, że jednak prenatalne dają trochę większą pewność.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
1518437309416-2143420802.jpg

Załączniki

• 1518437309416-2143420802.jpg
    1518437309416-2143420802.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 332
Do góry