reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny pomocy mam biegunkę pewnie jaka grypa żołądkowa coś mogę wziąć? :(
Nie mam pojecia czy cos mozna w ciazy[emoji53] Moze Smecta? U malych dzieci sie stosuje. Zapytalabym w aptece.
Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny jestem po wizycie.Te plamienia są związane z infekcją. Dostałam globulki . Słuchałam sobie bicia serduszka. Po za tą infekcją wszystko jest ok. Ale ile stresu się najadłam w niedzielę :D
Jak bym pojechała na IP to pewnie mogli by mnie zatrzymać do dzisiaj i tylko bardziej bym się w szpitalu stresowała niż w domu.
A jak tam Wasze wizyty?
To super, ze to tylko infekcja! Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839
Ale Ci brzuszek urósł a taką chudzinka niedawno bylas a teraz już jak ładnie widac. I oczywiście powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki

reklama
Do góry