reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Rożek zamówiony na allegro za 24 zł.
Tak wygląda w realu ,naprawdę fajny
Link do: BECIK ROŻEK NIEMOWLĘCY ROŻKI 80x80 MAMO-TATO

DSC_0058.JPG
DSC_0054.JPG
DSC_0056.JPG

Załączniki

• DSC_0058.JPG
    DSC_0058.JPG
    607,4 KB · Wyświetleń: 311
  • DSC_0054.JPG
    DSC_0054.JPG
    655,1 KB · Wyświetleń: 309
  • DSC_0056.JPG
    DSC_0056.JPG
    630,7 KB · Wyświetleń: 301
Ostatnia edycja:
Bidulko lez odpoczywaj , choc czasem na bol glowy spacerek pomaga

Właśnie byłam bo słoneczko dziś pięknie świeci ale po pół godz wróciłam do domku bo myślałam że mi głowę urwie tak wiało :D ale przynajmniej trochę się rozruszalam bo jednak dużo leżę i myślę czy może mnie to już boli od tego lezenia też . A jak Twój pobyt we Włoszech ?

Czesc :) dzisiaj czujemy sie troche lepiej, ale brzuch dalej delikatnie pobolewa, wrocily mdlosci :D
K juz godzine siedzi w kolejce w banku wiec ja sobie czekam i czytam :)
@ookatkaoo1993 gratuluje !!:)

My idziemy po lozeczko i o 15 na wizyte, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze po tych okropnych skurczach :(

Milego dnia. :)
Zobacz załącznik 838839

No myślę , że po takim brzuszku to musi Cię bolec bo sporo urosliscie od ostatniej fotki :)

reklama
Atomek co slychac? Dajecie rade kp ? Nie masz tkliwych sutkow? Ja okropnie
Zastanawiam sie jak lapac do gory core bo brzuszek rosnie[emoji846]

Do góry