reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie byłam bo słoneczko dziś pięknie świeci ale po pół godz wróciłam do domku bo myślałam że mi głowę urwie tak wiało :D ale przynajmniej trochę się rozruszalam bo jednak dużo leżę i myślę czy może mnie to już boli od tego lezenia też . A jak Twój pobyt we Włoszech ?

Tu 13 stopni sloneczko

Leci za szybko czas
W ndz powrot ;((((;(((;;(( i Neuss..
zyje 22/2 i prenatal w Düsseldorfie mam nadz ze pokaze sie na 3d [emoji4][emoji4][emoji4]
Jesli bardzo boli glowa paracetamol mozesz

U mnie zgaga okropna ze az zazywam gaviscon bo mleko migdaly nie pomaga

Wedlug zalecen lekarza musze unikac dlugiego stania I noszenia ciezkich rzeczy. Pracowac moge, kochac sie moge - to nic, ze pochwa mi wychodzi. Jest git.
Powiem szczerze, ze juz nie moge sie doczekac wtorku.
Moze wreszcie uslysze cos sensownego I zobacze Robaczka, bo nadal nie wyczuwam zadnych babelkow I zastanawiam sie jak sie ma, ale staram sobie nie wkrecac. Jeszcze jest czas ....
Napisz po wizycie jak u Ciebie sytuacja ;) będzie dóbrze !

Dziewczyny moje 305 gramów chłopca okazało się być dziewczynka!;>

16udqqmzazbcxcef.png
Czyli to jednak możliwe by chłopak stał się dziewczynka [emoji16] siusiak był i znikł [emoji16] facet się nie załamał? Mój ciągle liczy, że lekarz się pomylił i będzie chłopak [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Margana - coreczka rozumiem,ze przez te 3 lata nie chodzila do zlobka/przedszkola jak nawet kataru nie miala?:)

Ja karmilam piersia obydwoch po 3 miesiace. Starszy mial alergie na krowie mleko - musialam przejsc na Nutramigen
Mlody pil Aptamil czyli pl odpowiednik Bebilon.
Teraz tez postaram sie cycem,ale nie dluzej niz 6 miesiecy.
Agatka29- a pijesz duzo wody?

Ja po masazu u fizjoterapeutki specjalnosc neuro cos tam. Bylo bosko. Bole ramion pochodza od miesni klatki piersiowej,a szyji od pach.Niezle. Kazala mi cwiczyc miesnie dna miednicy poprzez wlozenie poduszki miedzy kolana i ich zaciskanie. Moze cos pomoze.

Nie martw się ja też już dwa razy zaliczyłam opryszczkę ważne że nie pierwszy raz i mnie gin powiedział że można stosować maści przeciwwirusowe od drugiego trymestru[emoji2]
A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagraza

f2w39n7303c24ozn.png

A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagraza

f2w39n7303c24ozn.png
Tak,to zajady. Witaminki potrzebuje organizm (B,A).

Ja opryszczke rok temu pierwszy raz zlapalam i wyleczylam miodem i naparem z melisy. Od tamtego momentu nie wrocila...

reklama
Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
Zobacz załącznik 838856
Piękny, mały człowiek [emoji1] i już taki ladniusi

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry