Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzięki serdeczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie byłam bo słoneczko dziś pięknie świeci ale po pół godz wróciłam do domku bo myślałam że mi głowę urwie tak wiało ale przynajmniej trochę się rozruszalam bo jednak dużo leżę i myślę czy może mnie to już boli od tego lezenia też . A jak Twój pobyt we Włoszech ?
Napisz po wizycie jak u Ciebie sytuacja będzie dóbrze !Wedlug zalecen lekarza musze unikac dlugiego stania I noszenia ciezkich rzeczy. Pracowac moge, kochac sie moge - to nic, ze pochwa mi wychodzi. Jest git.
Powiem szczerze, ze juz nie moge sie doczekac wtorku.
Moze wreszcie uslysze cos sensownego I zobacze Robaczka, bo nadal nie wyczuwam zadnych babelkow I zastanawiam sie jak sie ma, ale staram sobie nie wkrecac. Jeszcze jest czas ....
Czyli to jednak możliwe by chłopak stał się dziewczynka [emoji16] siusiak był i znikł [emoji16] facet się nie załamał? Mój ciągle liczy, że lekarz się pomylił i będzie chłopak [emoji16][emoji16]Dziewczyny moje 305 gramów chłopca okazało się być dziewczynka!;>
A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagrazaNie martw się ja też już dwa razy zaliczyłam opryszczkę ważne że nie pierwszy raz i mnie gin powiedział że można stosować maści przeciwwirusowe od drugiego trymestru[emoji2]
Tak,to zajady. Witaminki potrzebuje organizm (B,A).A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagraza
Piękny, mały człowiek [emoji1] i już taki ladniusiJuż po wizycie Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki
Zobacz załącznik 838856