reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie. Najpóźniej dokońca maja mam mieć spakowana torbę do porodu. Myslicie ze kiedy mogę zaczac prac i pracowac ubranka żeby nie zdążyły się kurzyć itp?
Jak szczelnie zapakujesz, to możesz dużo wcześniej ;)
I albo do worka próżniowego, albo np woreczki strunowe (w hurcie za dużą paczkę a5 płaciłam 15pln)
Ważne, żeby były dobrze zabezpieczone ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
Super :D gratuluję [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny moje 305 gramów chłopca okazało się być dziewczynka!;>

16udqqmzazbcxcef.png
Gratulacje... Ale szok a taki szał zakupowy miałaś
Dzień dobry! To będzie piękny dzień! Kurde ale mam stracha na 9.20 się wizytuje;) dziś połówkowe! Kto wizytuje ze mną?

Wpadłam w szał zakupów zamiast poczekać do dzisiaj Eby mi potwierdziła chłopca jak było w 16 tyg to w wekkend poszalalan na Allegro;) haha kupiłam jakaś gotowa wyprawkę 0-3-6 ale ciuszki na zdjęciach piękne;) no i u takiej babki na fb na grupie bo dla synka od niej brałam i śliczne na ciuszki jak za darmo;) miała nawet trochę nowych to też brałam;p już się nie kontroluje matko boska! Tego się obawiałam!

16udqqmzazbcxcef.png

3jgxskjo51j6485i.png

Już po wizycie :) Chłopiec! [emoji7] Wszystko ok. Mamy zapis na 4d. Mały cały czas machał rączkami i nóżkami. Wg USG 19+0 czyli idealnie jak z om. Waży 284 g. Ułożenie główkowe, łożysko na przedniej ścianie więc pewnie dlatego słabo czuje kopniaczki :)
Zobacz załącznik 838856
Super, ze wszystko dobrze! Gratuluje juz na pewno synka[emoji5] Sliczna fotka[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zobacz załącznik 838856

Yupiii super ze sie pokazal;)))

Do góry