reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oto mój skromny zakup :) nic wielkiego ale chciałam mieć coś już dla synka :)
1518103416-480160e2857ed91e-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Sama słodycz[emoji39]

reklama
Jeszcze by sie stary napalil a pozniej vy cie ganial pol nocy.

Mi to nie przeszkadza....wole miec maly brzuszek niz wielgasny plus rozstepy. Ja jestem przyzwyczajona. No ale ja mam szeroka miednice wiec maluch na gdzie sie chowac.

Powiem wam dziewczyny ze jak siedze skulona noga na noge to bardzo wyraznie czuje dzieciaczka. Chyba go gniote hahahaha bo sie wtedy wierci jak szalone.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jak przygniote brzuch to bardziwj czuje. Chyba im sie to nie podoba[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jestem już po wizycie, wszystko ok :) macica na 3 palce pod pępkiem, szyjka zamknięta. Wyszły mi liczne bakterie w moczu i mam brać urosept przez 4-5 dni. Następna wizyta 9 marca bo dalej nie będzie prawdopodobnie mojego lekarza. Nie podał mi wagi dzidzi, jakoś o tym nie pomyślałam, maluszek nie chciał dziś współpracować i się pokazać ale po dłuższej chwili lekarz powiedział, że armatka i kulki :D czyli dalej chłopiec [emoji173] Wspomniał też że lada chwila będę czuła ruchy i żeby się nie martwić, jeśli nie będą regularne bo na początku mogą być co 2-3 dni.
Teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek.

reklama
Ja mam 70 DD. No i wcale nie mam duzego biustu, jest maly/sredni. Po prostu jestem dobrze pomierzona i dobieram bielizne do rozmiaru. W ciazy nosze obecnie 75 d i dd. Albo sportowe staniki z usztywniana miseczka, to po domu. Ciekawe na jakim rozmiarze skonczymy. Chce karmic piersia i, wiem, ze mam dobra budowe gruczolow do tego.

Do góry