reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

hej :)
U nas po wizycie wszystko dobrze :) Maluch zdrowy i wszystko na miejscu jest :) Mamy chłopaka :) cieszymy się strasznie :) Na tarczycę dostałam euthyrox 100, duphaston profilaktycznie mam brać dalej, a co do seksu możemy spróbować jak się nic nie będzie działo po, to możemy a jak coś to zaprzestać ;) Cytologię mi pobrała jeszcze.
Maluchowi kupiłam
75921_69396_360_350_19357.png

i 3 niedrapki :)
Super, ze wszystko ok! Oby tak dalej[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wlasnie probowalam spr wczesniejsze wyniki ale nie mam tej cholernej karty ani nr.zlecenia wiec jedynie chyba zostaje mi dzwonienie do przychodni czy wyniki sa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, ja mimo, ze mam karte to i tak zawsze dostaje karteczke z numerem zlecenia. Dziwne, se Ci nie dali.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja już czuję od kilku dni w tym miejscu jak opisujesz takie laskotanie najczęściej wieczorem było a teraz już parę razy w ciągu dnia. Ja w poniedziałek mam 16 tydz. W poprzedniej ciąży też czułam juz od 16 tygodnia takie laskotanie dzidzie jak się ruszala :-)

Ja raczej nie laskotanie. Tylko jak by cos obslizglego przeplywala pod skora. Nie wiem jak to opisac :D haha.
Ale poczekam az bede pewna, jeszcze mam czas :D

Mozna pic sok z malin ?
Slyszalam, ze na koniec ciazy pije sie zeby wywolac skurcze porodowe.
A ja pije duze ilosci wody z syropem do wody. Zostala mi butelka cytryny z malina. I obawiam sie pic. Sok kupny, a skurcze wywoluje chyba z prawdziwej maliny, donowej roboty ? Czy taki tez ?
Z rymi skurczami to chodzi o liscie malin[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry