reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hey dziewczyny mam do was pytanie do dziś mam umowę na czas określony 3 miesięczny tydzień ciąży 20 leci wiecie może jak wygląda przedłużenie do dnia porodu mam coś iść podpisać? .. jak się Czujecie? wszystko dobrze z maluszkami pozdrawiam [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Jestem już po wizycie, wszystko ok :) macica na 3 palce pod pępkiem, szyjka zamknięta. Wyszły mi liczne bakterie w moczu i mam brać urosept przez 4-5 dni. Następna wizyta 9 marca bo dalej nie będzie prawdopodobnie mojego lekarza. Nie podał mi wagi dzidzi, jakoś o tym nie pomyślałam, maluszek nie chciał dziś współpracować i się pokazać ale po dłuższej chwili lekarz powiedział, że armatka i kulki :D czyli dalej chłopiec [emoji173] Wspomniał też że lada chwila będę czuła ruchy i żeby się nie martwić, jeśli nie będą regularne bo na początku mogą być co 2-3 dni.
Teraz z niecierpliwością czekam na poniedziałek.

Jaak super ❤❤gratuluje :)

Ja też uważam, że nie masz takiego rozmiaru. Za duży obwód pod biustem nosisz. Idź do sklepu, gdzie jest bra fitterka i zobaczysz sama! :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejde :) placi sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?

Właśnie widzę przepraszam masakra juz kilka razy mi się zdążyło dodać jakąś głupia ocenę blokuje mi się tel zaznacza ocenę i pochwili się odblokowuje staram się zaraz to odznaczać :(
Ja mam to samo czasami chce wcisnąć " lubię to" a wciska się " nie lubię tego" jak widzę to od razu cofam

reklama
Do góry