adamiko2
Fanka BB :)
Sama słodycz[emoji39]Oto mój skromny zakup nic wielkiego ale chciałam mieć coś już dla synka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama słodycz[emoji39]Oto mój skromny zakup nic wielkiego ale chciałam mieć coś już dla synka
27.06.17 Anastazja [*]
Ja tez jak przygniote brzuch to bardziwj czuje. Chyba im sie to nie podoba[emoji6]Jeszcze by sie stary napalil a pozniej vy cie ganial pol nocy.
Mi to nie przeszkadza....wole miec maly brzuszek niz wielgasny plus rozstepy. Ja jestem przyzwyczajona. No ale ja mam szeroka miednice wiec maluch na gdzie sie chowac.
Powiem wam dziewczyny ze jak siedze skulona noga na noge to bardzo wyraznie czuje dzieciaczka. Chyba go gniote hahahaha bo sie wtedy wierci jak szalone.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wierze, ze masz taku rozmiar!
Aniołek[*]8.08.2017
Oto mój skromny zakup nic wielkiego ale chciałam mieć coś już dla synka
27.06.17 Anastazja [*]
Haaa! Nie jestem samaKlaudia tez mam taki rozmiar
Tez mam taki i dobrze sie czuje tzn teraz ni urosly i nie podoba mi sie nie pasuje miWiem, ze maly :/ chcialabym C
Tez mam taki i dobrze sie czuje tzn teraz ni urosly i nie podoba mi sie nie pasuje mi
No ja teraz mam tak 80 85 B i dziwnie sie czuje jakby to byly nie wiadomo jakie cyce buahahaJa sie ciesze bo w koncu pelne B