reklama
G
gosc12
Gość
Ja mam to samo czasami chce wcisnąć " lubię to" a wciska się " nie lubię tego" jak widzę to od razu cofam
Ja raz wcisnelam komus " stare " ale zorientowalam sie o duzo postow za pozno i nie dalam rady odszukac. Tak ze jak ten Ktos to przeczytal to przepraszam i prosze podac strone
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.Ale mam w miescie taki sklep gdzie dobieraja rozmiar. Moze sie przejde placi sie za taka usluge ? Musze kupic przy tym jakis stanik ?
GratulacjeCześć mamusie My już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
Dorotea.
Fanka BB :)
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.
Ja tez nie placilam za dobranie. Tylko wyszlam z dobrymi stanikami
G
gosc12
Gość
Cześć mamusie My już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
Super
G
gosc12
Gość
U mnie się nie płaci. Możesz powiedzieć, że chcesz kupić stanik, a jak ci dobierze właściwy rozmiar to jednak nic nie wybrać, nikt cię do kupna nie zmusi. A zasada jest taka, że jak zmniejsza się obwód pod biustem to rośnie literka w miseczce więc musialabys spróbować 75c. Ale przejdź się do bra fitterki i będziesz zaskoczona.
Dzieki pojde w przyszlym tygodniu tylko co ja zrobie z tyloma stanikami w wiekszosci jeszcze z metkami
Nowaja16
Fanka BB :)
Super gratulacje zawsze chciałam miec bliźniaczkeCześć mamusie My już po połówkowych. Wygląda na to, że rosną nam dwie piękne dziewczyny
reklama
G
gosc12
Gość
Oj bo za blisko siebie są te oceny a kciuk wiadomo jest większy
I tak kilku ocen brakuje :/ powinna byc wieksza lista
Podziel się: