reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego;)
Gdyby nie to, że od listopada praktycznie leżę, i mam widoczny gołym okiem ubytek mięśni, to też bym planowała 10 ;)
Z jakiej części kraju jesteś? Ja ze Śląska ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png

Teraz trzeba sie nim zając jak dzieckiem:( biedny ..

Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.

0d1ysek276l2bmwb.png

Ja na internecie widzialam za 20 pare. Ale chyba wole kupic w sklepie i miec pewnosc, ze bede miala to za co place :)

Jaki??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sklepie na stanie byl taki :
20180202_131202.jpg
Ale wrazie czego zamawiaja inne fasony, kolory :)

Załączniki

• 20180202_131202.jpg
    20180202_131202.jpg
    673,4 KB · Wyświetleń: 296
@olaaa7 - pisalas wczesniej o tym ze nie mozesz domyc okien.
Ja tu w tym mieszkaniu gdzie remontujemy, jak zobaczylam okna to sie przezegnalam. Mialam ochote zamowic nowe i sie nie meczyc bo myslalam, ze nic nie zdzialam. Ale jednak :)
Specyfik z pracy mojego tescia zdziałał cuda. Probowalam wszystkim, szorowalam czym popadnie i nic. Dostalam od taty K taką super pastę. Podesle Ci zdjecie jak bedziesz chciala, umyje smar, spalenizne z tluszczem w piekarniku, rdze, no wszystko. I z oknami nic sie nie stalo procz tego, ze nie sa brudne na pomaranczowo :)

reklama
Dzięki :) ja lubię taki klasyczny manicure :)

Widać brzuszek! Wyskoczył Ci teraz czy po prostu lepiej widać w obcisłych ubraniach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczesniej byl taki na okolo od biodrs do biodra :D jak bym byla gruba, a tersz sie robi taka kulka z przodu :) spodnie ktore mialam na sobie pare dni temu, dzisiaj juz cisnely.

Hybryde masz ? Sama robisz ?:)

Do góry