reklama
Trzymam kciuki [emoji106]Dziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje ze powie mi płeć mojego meleństwa
Dzięki :0Trzymam kciuki [emoji106]
Moni17.06
Fanka BB :)
Powodzenia trzymam kciuki daj znac poDziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje ze powie mi płeć mojego meleństwa
Ja na razie nie planowałam dokładnie startów na jesień, chciałabym jakąś 5-kę pobiec.. Ale na razie konkretnie się nie zastanawiałam nad startami dopiero na wiosnę coś konkretniejszego na zawodach@ag
Dokładnie tak @_agnieszka_ ja juz mam w głowie kilka startów na jesień mam nadzieje ze sie uda wrócić do formy
Trzymamy kciuki!Dziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje ze powie mi płeć mojego meleństwa
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
A co sie piesiowi stalo?Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.
Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula
Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
Wycięli mu jajka czyt. kastracjaA co sie piesiowi stalo?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
A...czyli nic chorobowego[emoji5] To dobrze. Oby szybko doszedl do siebie!Wycięli mu jajka czyt. kastracja
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
niemamco
Ja na razie nie planowałam dokładnie startów na jesień, chciałabym jakąś 5-kę pobiec.. Ale na razie konkretnie się nie zastanawiałam nad startami dopiero na wiosnę coś konkretniejszego na zawodach
Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego
Podziel się: