reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje :) ze powie mi płeć mojego meleństwa
Trzymam kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@ag

Dokładnie tak @_agnieszka_ ja juz mam w głowie kilka startów na jesień :D mam nadzieje ze sie uda wrócić do formy :-) :)
Ja na razie nie planowałam dokładnie startów na jesień, chciałabym jakąś 5-kę pobiec.. Ale na razie konkretnie się nie zastanawiałam nad startami ;) dopiero na wiosnę coś konkretniejszego na zawodach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png
A co sie piesiowi stalo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja na razie nie planowałam dokładnie startów na jesień, chciałabym jakąś 5-kę pobiec.. Ale na razie konkretnie się nie zastanawiałam nad startami ;) dopiero na wiosnę coś konkretniejszego na zawodach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego;)

Do góry