reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego;)
Gdyby nie to, że od listopada praktycznie leżę, i mam widoczny gołym okiem ubytek mięśni, to też bym planowała 10 ;)
Z jakiej części kraju jesteś? Ja ze Śląska ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.

Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula

0d1ysek276l2bmwb.png

Teraz trzeba sie nim zając jak dzieckiem:( biedny ..

Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.

0d1ysek276l2bmwb.png

Ja na internecie widzialam za 20 pare. Ale chyba wole kupic w sklepie i miec pewnosc, ze bede miala to za co place :)

Jaki??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sklepie na stanie byl taki :
20180202_131202.jpg
Ale wrazie czego zamawiaja inne fasony, kolory :)

Załączniki

• 20180202_131202.jpg
    20180202_131202.jpg
    673,4 KB · Wyświetleń: 299
@olaaa7 - pisalas wczesniej o tym ze nie mozesz domyc okien.
Ja tu w tym mieszkaniu gdzie remontujemy, jak zobaczylam okna to sie przezegnalam. Mialam ochote zamowic nowe i sie nie meczyc bo myslalam, ze nic nie zdzialam. Ale jednak :)
Specyfik z pracy mojego tescia zdziałał cuda. Probowalam wszystkim, szorowalam czym popadnie i nic. Dostalam od taty K taką super pastę. Podesle Ci zdjecie jak bedziesz chciala, umyje smar, spalenizne z tluszczem w piekarniku, rdze, no wszystko. I z oknami nic sie nie stalo procz tego, ze nie sa brudne na pomaranczowo :)

reklama
Dzięki :) ja lubię taki klasyczny manicure :)

Widać brzuszek! Wyskoczył Ci teraz czy po prostu lepiej widać w obcisłych ubraniach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczesniej byl taki na okolo od biodrs do biodra :D jak bym byla gruba, a tersz sie robi taka kulka z przodu :) spodnie ktore mialam na sobie pare dni temu, dzisiaj juz cisnely.

Hybryde masz ? Sama robisz ?:)

Do góry