oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Powodzenia,trzymam kciuki koniecznie odezwij sie poDziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje ze powie mi płeć mojego meleństwa
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia,trzymam kciuki koniecznie odezwij sie poDziewczyny jadę na wizyte do lekarza mam nadzieje ze powie mi płeć mojego meleństwa
Gdyby nie to, że od listopada praktycznie leżę, i mam widoczny gołym okiem ubytek mięśni, to też bym planowała 10Ja myślałam o 10k ale sama do końca nie wiem czy sie uda czy nie. A na wiosnę to juz napewno cos konkretniejszego
Nareszcie w domu!! Od rana na nogach az mnie od tego biegania podbrzusze boli [emoji53] i nogi... Chyba czas zainwestowac z płaskie buty.
Piesio juz po zabiegu odpoczywa. Przez tydzien będzie potrzebować specjalnej opieki... Przez kolnierz musze go karmic i poic. Bidula
Fajna koszula widzialam taka na necie za 50 zl wiec niedroga. Co do stanikow to tez jestem w fazie szukania... Rozm D [emoji50] mam nadzieje ze większe nie urosną.
Jaki??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wreszcie dotarłam do domu, tym razem zrobiłam paznokcie „na Lewandowska” [emoji16]
@adamiko2 bardzo dobrze ze się nie powstrzymywałaś z zakupami
Jakie ładne
Dzięki ja lubię taki klasyczny manicure
Widać brzuszek! Wyskoczył Ci teraz czy po prostu lepiej widać w obcisłych ubraniach?