koniecznie napisz, jak już przetestujeszNawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koniecznie napisz, jak już przetestujeszNawet miekka mysle ze przyjemnie by sie na niej spalo
Z moim zapalem to do jesieni 2019 [emoji23][emoji23]po połogu bierzemy się za ćwiczenia, i znowu na jesieni będziemy laski
to może jakiś salon z bielizną, gdzie maja dobry brafitting? dobrze dobrany rozmiar to podstawaNo nie ma ale jeśli chodzi o staniki to ciezko mi znalezc wygodne [emoji3]
e tam, do jesieni 2018, damy radę!Z moim zapalem to do jesieni 2019 [emoji23][emoji23]
Zalezy ile ma sie do zrzucenia. Ja mam jeszcze pozostalosci z ciazy spozywczej i na ta chwile jakies 15 kg do zrzucenia wiec moze dluzej zajace tam, do jesieni 2018, damy radę!
dobrze zajmuje mi pol wersalki ;Dkoniecznie napisz, jak już przetestujesz
ok, to może zająć nieco dłużej, ale "nie rezygnuj z celu dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu - czas i tak upłynie"Zalezy ile ma sie do zrzucenia. Ja mam jeszcze pozostalosci z ciazy spozywczej i na ta chwile jakies 15 kg do zrzucenia wiec moze dluzej zajac
Ale wozek juz upatrzony milego dnia
po połogu bierzemy się za ćwiczenia, i znowu na jesieni będziemy laski