reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

rozgrzewa i rozszerza naczynia krwionośne, może zwiększyć ryzyko plamienia itd. :(
To moje największe ciążowe "wyrzeczenie" - nie cała reszta ograniczeń, ale właśnie cynamon, który kocham od zawsze, dodawałam praktycznie do wszystkiego, a małe opakowanie nosiłam na stałe w torebce.. No bo jak to, kawa bez cynamonu? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej... No ja dałam dosłownie odrobinę na tyle jabłek i ciasta myślę że jakoś się rozłoży :) ale znowu tak jak ty może cynamonu nie kocham [emoji14] ale jabłka bez bleeee

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mówię M, że zjadłabym ogórki kiszone, to się mnie pyta ile ich ma kupić, mówię, że kilka to przyniósł 1,5 kg [emoji28]
Typowy facet [emoji14]
Mój robi tak samo ;)
A jak obiera ziemniaki.. Kiedyś powiedziałam, żeby obrał ziemniaki, odbierał, a ja robiłam co innego.. Jak się zorientowałam, to już było obrane pół worka [emoji23]
Usłyszałam, że nie powiedziałam ile, więc... Jakbym nie przyszła obrałby wszystkie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ojej... No ja dałam dosłownie odrobinę na tyle jabłek i ciasta myślę że jakoś się rozłoży :) ale znowu tak jak ty może cynamonu nie kocham [emoji14] ale jabłka bez bleeee

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Odrobinę można :)
Tylko nie można przesadzać tak jak ja przed ciążą ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Typowy facet [emoji14]
Mój robi tak samo ;)
A jak obiera ziemniaki.. Kiedyś powiedziałam, żeby obrał ziemniaki, odbierał, a ja robiłam co innego.. Jak się zorientowałam, to już było obrane pół worka [emoji23]
Usłyszałam, że nie powiedziałam ile, więc... Jakbym nie przyszła obrałby wszystkie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój Ł jak jeszcze nie byłam w ciąży chciał zrobić ciasto, które uwielbia i chciał zrobić sam bo zawsze robie ja. No i się zaczęło. Telefon co 5 min. pt. "Kochanie, a tego mascarpone to ile. A tą czekoladę to którą najpierw dać?" A że ja robię na oko to tak mu odpowiadałam, więc ciasto zrobiłam ja jak wróciłam z pracy :D

Jestem wróciłam do Was!!! Właśnie skończyłam tłumaczenie książki. Termin gonił na maksa ale zdążyłam. 280 stron za mną [emoji16][emoji16]ulga ogromna i z tej okazji chyba zjem pizzę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :)
Ulga na pewno, jak przy każdym projekcie i pilnych terminach (miałam to samo, choć w innej dziedzinie - terminy, deadliny itd ;))
A pizza to dobry pomysł ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem wreszcie po[emoji5] W badaniu wszystko wyglada dobrze. Dostalam l4 i skierowanie na badania. Mam odstawic Luteine i przyjsc za tydzien w srode to pomierzymy szyjke i zobaczymy jak to wszystko wyglada bez luteiny. Poprosilam o szybkie usg i widzialam dzidziulke z bijacym serduszkiem. To najeazniejsze[emoji3] Lekarz sam powiedzial, ze juz pewnie ruchy czuje, wiec co sie tak martwie[emoji6] A ja mowie, ze vzsami wlasnie czuje. Czyli to na pewno ruchy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze, że w końcu po, no i super, że widziałaś maleństwo :)
No i gratuluję ruchów :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry