reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem wreszcie po[emoji5] W badaniu wszystko wyglada dobrze. Dostalam l4 i skierowanie na badania. Mam odstawic Luteine i przyjsc za tydzien w srode to pomierzymy szyjke i zobaczymy jak to wszystko wyglada bez luteiny. Poprosilam o szybkie usg i widzialam dzidziulke z bijacym serduszkiem. To najeazniejsze[emoji3] Lekarz sam powiedzial, ze juz pewnie ruchy czuje, wiec co sie tak martwie[emoji6] A ja mowie, ze vzsami wlasnie czuje. Czyli to na pewno ruchy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A ja właśnie zmierzyłam sobie temp i mam już 37 st... Kurde i jak zbijac temperaturę w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A mierzyłaś wcześniej w ciąży kiedykolwiek? W ciąży jest troszkę podniesiona i ja od początku mam 37 stopni cały czas [emoji4] jeżeli będzie Ci rosła to Apap ale mam nadzieję, że się obędzie bez [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Jola92 cynamonu tak odrobinkę dałam bo słyszałam że w ciąży nie wolno za dużo także ciut ciut, a swoją drogą skąd jesteś? Że dobre połączenie do wro masz? :D

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jestem z Warszawy, na lotnisko mam 15 min, rozkład lotów krajowych znam na pamięć. Najbliższy lot do Wro 19:40 :D

Ja na lotnisku słuchalam, że moją winą jest to, że pasażer jest pijany i nie wpuszczę go na pokład, albo pasażer przychodzi na lotnisko o godzinie odlotu i mówie, że nawet nie będę próbować bo samolot już stoi na progu pasa startowego, to też awantura i wrzaski że mam dzwonić do kapinata i kazac mu zawrócić :D

Dokładnie tak powinno być. W niektórych krajach Europejskich już tak jest, mimo że jeszcze parę lat temu było jak u NAs. Zostaję Nam tylko wierzyć, że u Nas politycy też do tego dojrzeją, ale wątpie, bo tu w grę wchodzą duże pieniądze...

Masz szczęście, że nie lubię cynamonu bo już bym była w drodze na lotnisko, żeby złapać samolot do Wrocławia :D
Niestety jak to powiedział mój lekarz, dla NFZ ciąża kończy się na 23 tygodniu. Nie rozumiem dlaczego trzecie badanie prenatalne nie jest również refundowane.

A ja właśnie zmierzyłam sobie temp i mam już 37 st... Kurde i jak zbijac temperaturę w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja od poczatku ciazy mam ok 37. W ciazy jest lekko podwyzszona temp. Wiec to raczej nie goraczka, nie martw sie :) chyba ze czujesz sie chora, to sprawdzaj temp. I wrazie czego sprobuj na poczatek zbic okladami..

reklama
Do góry