reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem wreszcie po[emoji5] W badaniu wszystko wyglada dobrze. Dostalam l4 i skierowanie na badania. Mam odstawic Luteine i przyjsc za tydzien w srode to pomierzymy szyjke i zobaczymy jak to wszystko wyglada bez luteiny. Poprosilam o szybkie usg i widzialam dzidziulke z bijacym serduszkiem. To najeazniejsze[emoji3] Lekarz sam powiedzial, ze juz pewnie ruchy czuje, wiec co sie tak martwie[emoji6] A ja mowie, ze vzsami wlasnie czuje. Czyli to na pewno ruchy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A ja właśnie zmierzyłam sobie temp i mam już 37 st... Kurde i jak zbijac temperaturę w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A mierzyłaś wcześniej w ciąży kiedykolwiek? W ciąży jest troszkę podniesiona i ja od początku mam 37 stopni cały czas [emoji4] jeżeli będzie Ci rosła to Apap ale mam nadzieję, że się obędzie bez [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Jola92 cynamonu tak odrobinkę dałam bo słyszałam że w ciąży nie wolno za dużo także ciut ciut, a swoją drogą skąd jesteś? Że dobre połączenie do wro masz? :D

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Jestem z Warszawy, na lotnisko mam 15 min, rozkład lotów krajowych znam na pamięć. Najbliższy lot do Wro 19:40 :D

Ja na lotnisku słuchalam, że moją winą jest to, że pasażer jest pijany i nie wpuszczę go na pokład, albo pasażer przychodzi na lotnisko o godzinie odlotu i mówie, że nawet nie będę próbować bo samolot już stoi na progu pasa startowego, to też awantura i wrzaski że mam dzwonić do kapinata i kazac mu zawrócić :D

Dokładnie tak powinno być. W niektórych krajach Europejskich już tak jest, mimo że jeszcze parę lat temu było jak u NAs. Zostaję Nam tylko wierzyć, że u Nas politycy też do tego dojrzeją, ale wątpie, bo tu w grę wchodzą duże pieniądze...

Masz szczęście, że nie lubię cynamonu bo już bym była w drodze na lotnisko, żeby złapać samolot do Wrocławia :D
Niestety jak to powiedział mój lekarz, dla NFZ ciąża kończy się na 23 tygodniu. Nie rozumiem dlaczego trzecie badanie prenatalne nie jest również refundowane.

A ja właśnie zmierzyłam sobie temp i mam już 37 st... Kurde i jak zbijac temperaturę w ciąży???

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja od poczatku ciazy mam ok 37. W ciazy jest lekko podwyzszona temp. Wiec to raczej nie goraczka, nie martw sie :) chyba ze czujesz sie chora, to sprawdzaj temp. I wrazie czego sprobuj na poczatek zbic okladami..

reklama
Do góry