reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem wreszcie po[emoji5] W badaniu wszystko wyglada dobrze. Dostalam l4 i skierowanie na badania. Mam odstawic Luteine i przyjsc za tydzien w srode to pomierzymy szyjke i zobaczymy jak to wszystko wyglada bez luteiny. Poprosilam o szybkie usg i widzialam dzidziulke z bijacym serduszkiem. To najeazniejsze[emoji3] Lekarz sam powiedzial, ze juz pewnie ruchy czuje, wiec co sie tak martwie[emoji6] A ja mowie, ze vzsami wlasnie czuje. Czyli to na pewno ruchy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super ! :) Gratuluje :**

reklama
Właśnie sprawdzam.. Bo czuje ze to taka chorobowa temperatura.. Wcześniej w ciąży nie miałam podwyższonej temperatury...

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jestem wróciłam do Was!!! Właśnie skończyłam tłumaczenie książki. Termin gonił na maksa ale zdążyłam. 280 stron za mną [emoji16][emoji16]ulga ogromna i z tej okazji chyba zjem pizzę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale robicie smaka. Jak nie ostatnio krokiety z barszczem, krem czekoladowy to dzisiaj ciasto i pizza :( eeeh. Przeszly mdlosci i bym zjadlaa wszystko !! Martwilam sie ze schudlam i nie tyje, to wykrakalam i bede jak slonica za nie dlugo :D haha

@Jola92 cynamonu tak odrobinkę dałam bo słyszałam że w ciąży nie wolno za dużo także ciut ciut
rozgrzewa i rozszerza naczynia krwionośne, może zwiększyć ryzyko plamienia itd. :(
To moje największe ciążowe "wyrzeczenie" - nie cała reszta ograniczeń, ale właśnie cynamon, który kocham od zawsze, dodawałam praktycznie do wszystkiego, a małe opakowanie nosiłam na stałe w torebce.. No bo jak to, kawa bez cynamonu? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry