reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przynajmniej na razie jest ulga, i to mi chwilowo wystarczy ;)
Pewnie katar wróci, ale ważne, że będę mogła się wyspać bez zapchanego nosa i bólu głowy :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Rob sobie w miare mozliwosci jak najczesciej, przynajmniej 2/3×dziennie :)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :*
@Marika92 boże jakie piękne ciało aż mi ślinka cieknie no nie mogę i co ja też zrobię jak mam taką mega ochotę? :D
Wyskoczyłam z mężem na godzinkę na zakupy i kupiłam sobie spódnice i sukienke wiec niech wiosna już przychodzi bo brzuszek będzie pięknie w tym wyglądał zamierzam się chwalić brzuszkiem zawsze marzyłam o ciąży w okresie ciepłym :D

Masz ochote na Marike ?:D

Jaaa tez :) mimo, ze ciezko bo goraco i uoaly wykanczaja ale mozna sie zwiewnie i ladnie ubrac a nie kozaki czapki swetry aaa.. Nie lubie zimy :p

Masz ochote na Marike ?:D

Jaaa tez :) mimo, ze ciezko bo goraco i uoaly wykanczaja ale mozna sie zwiewnie i ladnie ubrac a nie kozaki czapki swetry aaa.. Nie lubie zimy :p
Hahaha uwielbiam jak tu zmieniaja się słowa :D miało być ciacho :D nie no leżę i się śmieje xd
Dokładnie a teraz ubierzesz się w kurtke szalik bo zimno na dworze a w samochodzie się człowiek gotuje zaraz

Hahaha uwielbiam jak tu zmieniaja się słowa :D miało być ciacho :D nie no leżę i się śmieje xd
Dokładnie a teraz ubierzesz się w kurtke szalik bo zimno na dworze a w samochodzie się człowiek gotuje zaraz

Haha :p albo podswiadome fantazje wyszly na wierzch :D
Masze o zalozeniu leginsow i adidasow cienka kurtke, lawka, sloneczko ❤ albo sukienka i spacerek :) co kolwiek byle by bylo juz cieplo :(

reklama
Do góry