reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

rozgrzewa i rozszerza naczynia krwionośne, może zwiększyć ryzyko plamienia itd. :(
To moje największe ciążowe "wyrzeczenie" - nie cała reszta ograniczeń, ale właśnie cynamon, który kocham od zawsze, dodawałam praktycznie do wszystkiego, a małe opakowanie nosiłam na stałe w torebce.. No bo jak to, kawa bez cynamonu? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej... No ja dałam dosłownie odrobinę na tyle jabłek i ciasta myślę że jakoś się rozłoży :) ale znowu tak jak ty może cynamonu nie kocham [emoji14] ale jabłka bez bleeee

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mówię M, że zjadłabym ogórki kiszone, to się mnie pyta ile ich ma kupić, mówię, że kilka to przyniósł 1,5 kg [emoji28]
Typowy facet [emoji14]
Mój robi tak samo ;)
A jak obiera ziemniaki.. Kiedyś powiedziałam, żeby obrał ziemniaki, odbierał, a ja robiłam co innego.. Jak się zorientowałam, to już było obrane pół worka [emoji23]
Usłyszałam, że nie powiedziałam ile, więc... Jakbym nie przyszła obrałby wszystkie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ojej... No ja dałam dosłownie odrobinę na tyle jabłek i ciasta myślę że jakoś się rozłoży :) ale znowu tak jak ty może cynamonu nie kocham [emoji14] ale jabłka bez bleeee

p19u3e3k0ugxnkku.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Odrobinę można :)
Tylko nie można przesadzać tak jak ja przed ciążą ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Typowy facet [emoji14]
Mój robi tak samo ;)
A jak obiera ziemniaki.. Kiedyś powiedziałam, żeby obrał ziemniaki, odbierał, a ja robiłam co innego.. Jak się zorientowałam, to już było obrane pół worka [emoji23]
Usłyszałam, że nie powiedziałam ile, więc... Jakbym nie przyszła obrałby wszystkie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój Ł jak jeszcze nie byłam w ciąży chciał zrobić ciasto, które uwielbia i chciał zrobić sam bo zawsze robie ja. No i się zaczęło. Telefon co 5 min. pt. "Kochanie, a tego mascarpone to ile. A tą czekoladę to którą najpierw dać?" A że ja robię na oko to tak mu odpowiadałam, więc ciasto zrobiłam ja jak wróciłam z pracy :D

Jestem wróciłam do Was!!! Właśnie skończyłam tłumaczenie książki. Termin gonił na maksa ale zdążyłam. 280 stron za mną [emoji16][emoji16]ulga ogromna i z tej okazji chyba zjem pizzę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :)
Ulga na pewno, jak przy każdym projekcie i pilnych terminach (miałam to samo, choć w innej dziedzinie - terminy, deadliny itd ;))
A pizza to dobry pomysł ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem wreszcie po[emoji5] W badaniu wszystko wyglada dobrze. Dostalam l4 i skierowanie na badania. Mam odstawic Luteine i przyjsc za tydzien w srode to pomierzymy szyjke i zobaczymy jak to wszystko wyglada bez luteiny. Poprosilam o szybkie usg i widzialam dzidziulke z bijacym serduszkiem. To najeazniejsze[emoji3] Lekarz sam powiedzial, ze juz pewnie ruchy czuje, wiec co sie tak martwie[emoji6] A ja mowie, ze vzsami wlasnie czuje. Czyli to na pewno ruchy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze, że w końcu po, no i super, że widziałaś maleństwo :)
No i gratuluję ruchów :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry