reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahha no ja nabyłam ze względu na dziecko jakiś czas temu, a w wawie jeszcze mamy tak paskudne powietrze, że dokupiliśmy jeszcze nawilżacz do naszej sypialni i to naprawdę dużo daje, wiec możesz zacząć ewentualnie zakupy od takich atrakcji ;) :D
Już na liście mam nawilżacz i inhalator :D

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem to trzeba wyleżeć i trochę puści. Mnie tak bolało na początku stycznia prawie półtorej tygodnia i też chodziłam skulona i strasznie się bałam ale w szpitalu powiedzieli, że rozrasta się macica i dlatego tak boli. Są dni, że dalej pobolewa ale mija w końcu. Nie ma plamień więc nie panikuję bo im więcej się o tym myśli tym bardziej ból doskwiera [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Już na liście mam nawilżacz i inhalator :D

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie wiem jak z czystością powietrza u Ciebie ale zamiast nawilżacz to rozwazylabym oczyszczacz powietrza z funkcją nawilżanie. Mam od ponad miesiąca w mieszkaniu w KRK i bardzo bardzo sobie chwalę

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najwazniejsze, ze przeszlo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie nadrobie was robicie taka produkcje ze szok. My aktywnie spedzamy czas dzis u mojej mamy z zyczeniami. Wczoraj caly dzien z dzieciakami na wydmach wyszaleli sie na sankach.
Dzis powiedzialam chlopakom o ciazy...Bartek nie chce uwierzyc-pokazalam mu usg i ze mam karte ciazy,filmiki jak wyglada dziecko w brzuchu. A na koniec wytlumaczylam ze vedzie musial pomagac bo bede miec cc i blizna musi sie zagoic. Biedny poplakal sie ze bedzie mnie bolalo. Natomiast Mati pobeczal sie i zostal dzis u mamy na noc,gdzie nigdy nie chcial nocowac. Ale dzwonil juz do mnie ,mysle ze musi sie oswoic z tym ze nie bedzie juz najmlodszy.Starszaki teraz sie negocjuja co bedzie i doczekac sie nie moga 1 lutego,wtedy mam usg i moze bedzie widac. A jutro z rana lece badania zrobic....o losie jak ja sie zbiore tak rano.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahha no ja nabyłam ze względu na dziecko jakiś czas temu, a w wawie jeszcze mamy tak paskudne powietrze, że dokupiliśmy jeszcze nawilżacz do naszej sypialni i to naprawdę dużo daje, wiec możesz zacząć ewentualnie zakupy od takich atrakcji ;) :D
Ja uzywalam nawilzacza jak z rodzicami mieszkalismy i wszystkie meble byly oszronione[emoji53] Boje sie go uzyc w naszym mieszkaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry