reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahha no ja nabyłam ze względu na dziecko jakiś czas temu, a w wawie jeszcze mamy tak paskudne powietrze, że dokupiliśmy jeszcze nawilżacz do naszej sypialni i to naprawdę dużo daje, wiec możesz zacząć ewentualnie zakupy od takich atrakcji ;) :D
Już na liście mam nawilżacz i inhalator :D

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem to trzeba wyleżeć i trochę puści. Mnie tak bolało na początku stycznia prawie półtorej tygodnia i też chodziłam skulona i strasznie się bałam ale w szpitalu powiedzieli, że rozrasta się macica i dlatego tak boli. Są dni, że dalej pobolewa ale mija w końcu. Nie ma plamień więc nie panikuję bo im więcej się o tym myśli tym bardziej ból doskwiera [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Już na liście mam nawilżacz i inhalator :D

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie wiem jak z czystością powietrza u Ciebie ale zamiast nawilżacz to rozwazylabym oczyszczacz powietrza z funkcją nawilżanie. Mam od ponad miesiąca w mieszkaniu w KRK i bardzo bardzo sobie chwalę

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny narazie przeszło nie boli nic w wt mam wizytę wiec pogadam z lekarzem w każdym razie nospa pomogła ale dopiero po 2 tabletce cały weeekend leżałam nie wstawałam jest 22 a mi się nie chce wogole spac przez to ze cały czas leżałam spałam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najwazniejsze, ze przeszlo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie nadrobie was robicie taka produkcje ze szok. My aktywnie spedzamy czas dzis u mojej mamy z zyczeniami. Wczoraj caly dzien z dzieciakami na wydmach wyszaleli sie na sankach.
Dzis powiedzialam chlopakom o ciazy...Bartek nie chce uwierzyc-pokazalam mu usg i ze mam karte ciazy,filmiki jak wyglada dziecko w brzuchu. A na koniec wytlumaczylam ze vedzie musial pomagac bo bede miec cc i blizna musi sie zagoic. Biedny poplakal sie ze bedzie mnie bolalo. Natomiast Mati pobeczal sie i zostal dzis u mamy na noc,gdzie nigdy nie chcial nocowac. Ale dzwonil juz do mnie ,mysle ze musi sie oswoic z tym ze nie bedzie juz najmlodszy.Starszaki teraz sie negocjuja co bedzie i doczekac sie nie moga 1 lutego,wtedy mam usg i moze bedzie widac. A jutro z rana lece badania zrobic....o losie jak ja sie zbiore tak rano.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahha no ja nabyłam ze względu na dziecko jakiś czas temu, a w wawie jeszcze mamy tak paskudne powietrze, że dokupiliśmy jeszcze nawilżacz do naszej sypialni i to naprawdę dużo daje, wiec możesz zacząć ewentualnie zakupy od takich atrakcji ;) :D
Ja uzywalam nawilzacza jak z rodzicami mieszkalismy i wszystkie meble byly oszronione[emoji53] Boje sie go uzyc w naszym mieszkaniu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry