reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]

p19uqqmzxqi22hcj.png

A jesteś pewna że to był nawilżacz a nie prysznic??? :D :D :D

reklama
Dobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:

1516569040-82640a14fe2ce179-aaaaaa.jpeg
1516569046-4f1d22aea935f68d-aaaaaa.jpeg
1516569052-4b9b23eae1e97408-aaaaaa.jpeg
1516569057-1dfeab7deeb0bcd7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
skąd masz posciel? :D I tak mowiłam o factory w ursusie :) Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzę :)

@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.

@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.

A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę podziwiam to, że córka tak pięknie dotrzymała tajemnicy i sie nie wygadała :)

skąd masz posciel? :D I tak mowiłam o factory w ursusie :) Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzę :)

To narzuta na łóżko synka, ale taka pełnowymiarowa. Zamawiałam razem z poduszkami z jakiegoś sklepu internetowego, z drugiej strony jest granat. Bardzo fajna stronka, robią też na wyniar itp. Jakbyś chciala daj znać, pogrzebię w mailach.

Super ciuszki. Mam dla starszaka bluzę z Zary i dres w pasy. Tzn. Z dresu już wyrosl[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, mogłam odkupić!!! :D :D :D

Bardzo :) no to fajnie że tez przyjeżdżają każdej się pomoc przyda a i do Nicolki to nie będzie tak ogromny szok że mały dzidziuś i tylko mama przy nim bo dziadki pewnie będą non stop koło niej to łatwiej będzie sie jej z tym oswoic :)

Wlasnie tego sie boje , zazdrosci , ma jedna lalke to ja gryzie , bo taki etap wszystko gryzie ,zawsze franiu ze mna nigdy sam z Nicole ;)
Ciekawe czy wroci do piersi .... bede sie starac jak moge by dac jej jak najwiecej , wiadomo teraz ma mnie tylko dla siebie ..

@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.

@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.

A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Na kiedy masz termin ze masz 18 tc??
Ja 17+1 i na 30/6

200 postów :O jak ja mam Was nadrobić...?

Z góry przepraszam za odpisywanie na raty - w kolejności czytania... ;)
Sportowe trzymają dobrze, ale niektóre ciężko się zapina - żeby zapiąć na plecach shockabsorbera, to trzeba naprawdę umieć złapać się na plecach nie tylko za palce, ale najlepiej za nadgarstki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja to nigdy calosc i nie doczytam padam ;)) chyba wybaczycie [emoji16]

reklama
Nadrobilam :p
Wrocilam z miasta, zrobilam obiad i chyba czas na drzemke :) taka pogoda wykańczająca :/ bylam w Pepco, ledwo sir powstrzymalam przed kupieniem niebieskiego ubranka i rozowej czapeczki :D nie wiem co bedzie i tylko to mnie trzyma pare metrow od zakupow :(
Zobacz załącznik 836206

A wracajac do dawnego tematu mleczka zageszczajacego. Podczas ciazy ciagle mam ochote na slodkie, najlepszym rozwiazaniem bylo wlasnir mleczko:) ale dopiero dzisiaj udalo mi sie odnalezc to z dziecinstwa !!:D

Tak jak u mnie :D mam nadzieje, ze chociaz z C bedzie do konca ciazy :D na szczescie rozmiar biustu nie odpowiada ilosci mleka :p

To chyba tylko ja przyzwyczajona do nieobecnosci faceta w domu. Przyjezdza raz na 4/5tygodni. Ale na szczescie ma sir to zmienic i ma zjezdzac co 2 tygodnie a pozniej jak dobrze pojdzie to co 10 dni :)

Ja biore duphaston do 16tc. I czuje sie bezpieczniej :) w tamtej ciazy odstawilam 2 tygodnir przed poronieniem i sie obwiniam..

Ja mialam wczoraj caly dzien takie bole, jak lezalam to podkladalam sobie jasiek pod tylek, pomagalo.

U mnie nie ma smogu i tez mnie bardzo boli kolejny dzien glowa, moze taka pogoda.

* zaopatrzylam sie w magnez, i jak go brac ? 1 dziennie czy wrazie koniecznosci ? Od wczoraj mam takie dziwne uczucie, moze nawet nie bol a takie twardnienie wewnatrz brzucha ..

Ja dzis 500 ml lodow wcielam o 21;/ a tam na zdrowko[emoji13]

Do góry