To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]
A jesteś pewna że to był nawilżacz a nie prysznic???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]
skąd masz posciel? I tak mowiłam o factory w ursusie Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzęDobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę podziwiam to, że córka tak pięknie dotrzymała tajemnicy i sie nie wygadała@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.
@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.
A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ciuszki. Mam dla starszaka bluzę z Zary i dres w pasy. Tzn. Z dresu już wyrosl[emoji6]Dobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie. I ta mgla osadzala sie wszedzie.To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]
skąd masz posciel? I tak mowiłam o factory w ursusie Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzę
Super ciuszki. Mam dla starszaka bluzę z Zary i dres w pasy. Tzn. Z dresu już wyrosl[emoji6]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo no to fajnie że tez przyjeżdżają każdej się pomoc przyda a i do Nicolki to nie będzie tak ogromny szok że mały dzidziuś i tylko mama przy nim bo dziadki pewnie będą non stop koło niej to łatwiej będzie sie jej z tym oswoic
Ja też nie mam mamy Na dniach będzie już 19 lat odkąd jej nie ma
@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.
@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.
A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
200 postów :O jak ja mam Was nadrobić...?
Z góry przepraszam za odpisywanie na raty - w kolejności czytania...
Sportowe trzymają dobrze, ale niektóre ciężko się zapina - żeby zapiąć na plecach shockabsorbera, to trzeba naprawdę umieć złapać się na plecach nie tylko za palce, ale najlepiej za nadgarstki
Nadrobilam
Wrocilam z miasta, zrobilam obiad i chyba czas na drzemke taka pogoda wykańczająca :/ bylam w Pepco, ledwo sir powstrzymalam przed kupieniem niebieskiego ubranka i rozowej czapeczki nie wiem co bedzie i tylko to mnie trzyma pare metrow od zakupow
Zobacz załącznik 836206
A wracajac do dawnego tematu mleczka zageszczajacego. Podczas ciazy ciagle mam ochote na slodkie, najlepszym rozwiazaniem bylo wlasnir mleczko ale dopiero dzisiaj udalo mi sie odnalezc to z dziecinstwa !!
Tak jak u mnie mam nadzieje, ze chociaz z C bedzie do konca ciazy na szczescie rozmiar biustu nie odpowiada ilosci mleka
To chyba tylko ja przyzwyczajona do nieobecnosci faceta w domu. Przyjezdza raz na 4/5tygodni. Ale na szczescie ma sir to zmienic i ma zjezdzac co 2 tygodnie a pozniej jak dobrze pojdzie to co 10 dni
Ja biore duphaston do 16tc. I czuje sie bezpieczniej w tamtej ciazy odstawilam 2 tygodnir przed poronieniem i sie obwiniam..
Ja mialam wczoraj caly dzien takie bole, jak lezalam to podkladalam sobie jasiek pod tylek, pomagalo.
U mnie nie ma smogu i tez mnie bardzo boli kolejny dzien glowa, moze taka pogoda.
* zaopatrzylam sie w magnez, i jak go brac ? 1 dziennie czy wrazie koniecznosci ? Od wczoraj mam takie dziwne uczucie, moze nawet nie bol a takie twardnienie wewnatrz brzucha ..