reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja miałam taki nawilżacz, że rano jak się budziłam to miałam dosłownie mgłę w sypialni [emoji23]

p19uqqmzxqi22hcj.png

A jesteś pewna że to był nawilżacz a nie prysznic??? :D :D :D

reklama
Dobra, wrzucam sale w H&M i Zarze:

1516569040-82640a14fe2ce179-aaaaaa.jpeg
1516569046-4f1d22aea935f68d-aaaaaa.jpeg
1516569052-4b9b23eae1e97408-aaaaaa.jpeg
1516569057-1dfeab7deeb0bcd7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
skąd masz posciel? :D I tak mowiłam o factory w ursusie :) Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzę :)

@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.

@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.

A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę podziwiam to, że córka tak pięknie dotrzymała tajemnicy i sie nie wygadała :)

skąd masz posciel? :D I tak mowiłam o factory w ursusie :) Mieszkam prawie obok więc sobie tam czasem chodzę :)

To narzuta na łóżko synka, ale taka pełnowymiarowa. Zamawiałam razem z poduszkami z jakiegoś sklepu internetowego, z drugiej strony jest granat. Bardzo fajna stronka, robią też na wyniar itp. Jakbyś chciala daj znać, pogrzebię w mailach.

Super ciuszki. Mam dla starszaka bluzę z Zary i dres w pasy. Tzn. Z dresu już wyrosl[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, mogłam odkupić!!! :D :D :D

Bardzo :) no to fajnie że tez przyjeżdżają każdej się pomoc przyda a i do Nicolki to nie będzie tak ogromny szok że mały dzidziuś i tylko mama przy nim bo dziadki pewnie będą non stop koło niej to łatwiej będzie sie jej z tym oswoic :)

Wlasnie tego sie boje , zazdrosci , ma jedna lalke to ja gryzie , bo taki etap wszystko gryzie ,zawsze franiu ze mna nigdy sam z Nicole ;)
Ciekawe czy wroci do piersi .... bede sie starac jak moge by dac jej jak najwiecej , wiadomo teraz ma mnie tylko dla siebie ..

@JustMe55 ale piekne ubranka zazdraszczam. A no zrobilam...Bartek teraz siedzi i ciagle gada jak bedzie dziecko.......! Az uszy bola hahahahaha.

@atomek nie maja wyjscia ,jedynie Oliwia wie od poczatku. Mati przespi sie i bedzie ok. Wesolo to bedzie jak sie dzidzia urodzi,juz sa negocjacje kto 1 pojdzie na spacer itd. Starszaki sie ciesza sa duze juz.

A i dzis zaczynam 18 tydzien.... Kurcze leci to a ja w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Na kiedy masz termin ze masz 18 tc??
Ja 17+1 i na 30/6

200 postów :O jak ja mam Was nadrobić...?

Z góry przepraszam za odpisywanie na raty - w kolejności czytania... ;)
Sportowe trzymają dobrze, ale niektóre ciężko się zapina - żeby zapiąć na plecach shockabsorbera, to trzeba naprawdę umieć złapać się na plecach nie tylko za palce, ale najlepiej za nadgarstki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja to nigdy calosc i nie doczytam padam ;)) chyba wybaczycie [emoji16]

reklama
Nadrobilam :p
Wrocilam z miasta, zrobilam obiad i chyba czas na drzemke :) taka pogoda wykańczająca :/ bylam w Pepco, ledwo sir powstrzymalam przed kupieniem niebieskiego ubranka i rozowej czapeczki :D nie wiem co bedzie i tylko to mnie trzyma pare metrow od zakupow :(
Zobacz załącznik 836206

A wracajac do dawnego tematu mleczka zageszczajacego. Podczas ciazy ciagle mam ochote na slodkie, najlepszym rozwiazaniem bylo wlasnir mleczko:) ale dopiero dzisiaj udalo mi sie odnalezc to z dziecinstwa !!:D

Tak jak u mnie :D mam nadzieje, ze chociaz z C bedzie do konca ciazy :D na szczescie rozmiar biustu nie odpowiada ilosci mleka :p

To chyba tylko ja przyzwyczajona do nieobecnosci faceta w domu. Przyjezdza raz na 4/5tygodni. Ale na szczescie ma sir to zmienic i ma zjezdzac co 2 tygodnie a pozniej jak dobrze pojdzie to co 10 dni :)

Ja biore duphaston do 16tc. I czuje sie bezpieczniej :) w tamtej ciazy odstawilam 2 tygodnir przed poronieniem i sie obwiniam..

Ja mialam wczoraj caly dzien takie bole, jak lezalam to podkladalam sobie jasiek pod tylek, pomagalo.

U mnie nie ma smogu i tez mnie bardzo boli kolejny dzien glowa, moze taka pogoda.

* zaopatrzylam sie w magnez, i jak go brac ? 1 dziennie czy wrazie koniecznosci ? Od wczoraj mam takie dziwne uczucie, moze nawet nie bol a takie twardnienie wewnatrz brzucha ..

Ja dzis 500 ml lodow wcielam o 21;/ a tam na zdrowko[emoji13]

Do góry