reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie tak zrobię... Nie chce się tyle męczyć

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pewnie tak zrobię... Nie chce się tyle męczyć

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Kup jakiś cichy :) bo przy dziecku się spr ja nieraz małego na śpiocha inhalowlam

reklama
Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Pytanie jeszcze, jak zniesiesz tamtejsze upały? No w ciąży mogą być bardziej uciążliwe :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jeśli chodzi o męża / partnera poza domem.. Hmmm co tu dużo mówić - pod koniec lutego mój wyjeżdża do Norwegii, tam ma firmę i sezon się zaczyna także cieszyłabym się jakby nie było go TYLKO tydzień... A będzie ewentualnie co miesiąc

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję :(
Chęć wysłania czasem męża na tydzień to jedno, ale miesiąc... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Współczuję :(
Chęć wysłania czasem męża na tydzień to jedno, ale miesiąc... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
No niestety.. Coś kosztem czegoś, tam ma firmę od 6 lat i tam zarabia.. Myśli powoli o czymś w pl, ale to nie takie łatwe, żeby nie spaść z poziomu na jakim się jest. Ale jakoś dawaliśmy radę przez 2 lata, teraz też damy :) ja staram się myśleć pozytywnie, a on będzie przylatywał tak często jak tylko będzie mógł :) życie jest nieprzewidywalne :)

p19u3e3kawjswyfq.png

27.06.17 Anastazja [*]

Powiem wam ze boje się nigdy tak długo brzuch mnie nie bolał nie wiem czy to takie nirmalne ze tak ciągnie ze nawet jak idę nie umiem się wyprostować ani zakaszlec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może faktycznie weź nospę albo zadzwoń do lekarza zapytać..? Albo jak naprawdę się martwisz, to IP....?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ojjj tam bym nie leciała. Nie dość że inna flora bakteryjna to i opieka lekarską chyba trochę utrudniona gdyby coś się działo. Na czas ciążę dla mnie w grę wchodzi tylko europa

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, które są na luteinie mam do Was pytanie, w którym tygodniu kazali Wam odstawić? Ja jestem w trakcie obstawiania, narazie zmniejszyłam dawkę, boję się żeby nie było plamień i żeby wszystko było ok :/

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam duphaston, do 14tc

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie,
Ja dziś zaliczyłam ip ,bo miałam brązowe plamienie i krew.. krwawienie albo z krwiaka albo z pochwy,na razie jest spokój,ale jestem przerażona. Wyszła też infekcja grzybiczn,dostałam pimafucin,ale mąż w żadnej aptece nie może dostać :( to co mnie jeszcze bardzo zaniepokoiło to to,że Dziecko 9 dni temu miało 7,25cm , co odpowadało 13t 2 d, a dziś tylko 7,95cm =14 tc 1d, więc tak jakby rozwinęło się o 6dni,a nie 9 :( wcześniej było 3 dni do przodu rozwojem. Czy któraś tak miała? Wykończy mnie to wszystko...

Współczuję plamienia, wiem, jak to stresuje... A jeśli chodzi o rozmiar - dzieci rosną czasem skokami, dużo może zależeć od precyzji pomiaru itd. - nie paniki na zapas... (choć wiem, nie jest to łatwe...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzięki. Też mam taką nadzieję[emoji10].

A z tego wszystkiego nie pochwalilam się, że byłam na prenatalnych i dziec zdrowy. I jest większe prawdopodobieństwo, że chłopak. Czyli falbanki i kokardki nie dla mnie[emoji23] zobaczę co jeszcze mój prowadzący powie o płci w lutym.[emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że zdrowy :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry