Ważne, że jest dobrze z malenstwemJuż odpisałam. W międzyczasie skasowałam sobie wiadomość 3 x przez przypadek i za każdym razem zaczynałam wszystko od nowa. To chyba z przejęcia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważne, że jest dobrze z malenstwemJuż odpisałam. W międzyczasie skasowałam sobie wiadomość 3 x przez przypadek i za każdym razem zaczynałam wszystko od nowa. To chyba z przejęcia ;-)
Ja znam siostry Agnieszka i Agata. Najpierw się zdziwiłam, ale Aga wołają tylko na AgnieszkęMyślałam, że imię [emoji5]️ bo jest na mojej liście [emoji5]️ ale boję się, że będą Aga wołać a mamy w rodzinie Agnieszkę i też Aga
Ojej, to trzymam kciuki zeby Ci przeszlo!Jutro idę do mojej rodzinnej bo dziś jej nie było i byłam u kogoś innego. Ale temperatura już 37,5. Mam nadzieję że się nie rozwinie... [emoji17]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dobrze że u dziecka wszystko ok. Teraz pilnuj żelaza i dużo wypoczywaj.Hej dziewczyny,
U mnie dobre wieście takie, że dzidzia żyje i dawała czadu :-) Przez pierwszą chwilę byliśmy z mężem sparaliżowani i tylko czekaliśmy, aż zobaczymy serduszko. Jak już się pokazało, pięknie bijące to ciśnienie zeszło. :-)
Krwotok nie wiadomo czemu się zdarzył, prawdopodobnie z powodu ciężkiej anemii. Rano dostałam wiadomość od położnej, że mam tragiczne wyniki krwi. Żelazo mam 3x poniżej dolnej granicy. Na USG w macicy również była widoczna krew. Pół dnia spędziłam na oddziale hematologii. Krew pobierali mi 5x (min. na zaburzenia krzepliwości)
Mam odpoczywać i nie nosić nic powyżej 2 kg.
Nie wiemy kto w brzuchu siedzi. Takie informacje ujawniają najwcześniej w 20tc aby zapobiec aborcji zdrowych płodów żeńskich. (tak mi powiedziano)
Przezierność karkowa (NT) u malucha to 1,2mm, ale wyników testu PAPP-A nie chcieli mi powiedzieć. Dowiem się, dopiero na spotkaniu z lekarzem.