reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wymiotuje średnio 3 razy dziennie i od 5 dni każda wolna chwila to chwila przespana. Pracuje jako osobisty asystent z osobami niepełnosprawni. Mam dwóch chłopaków 25 i 27 lat. Jutro od 7-15 . Praca nie jest ciężka ale bardzo absorbujaca. Jednego chłopaka czasami trzeba przytrzymać więc wtedy zawsze mi ktoś pomaga kto jest na zmianie że mną. Wiedzą że jestem w ciąży i dbają o mnie [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję z wymiotami oby szybko już przeszły :) no ale Ciebie podwójnie męczą :)
To dobrze że dbają oCiebue w pracy, i proszę mi się nie przemęczac :)

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny trafnych przeczuc. Ja nie mam zadnego. Ale mam nadzieje ze niedlugo sie dowiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekam z niecierpliwością... Chciałabym chociaż wiedzieć, jak mówić do brzuszka, a mąż mi mówi, że 10cm to już nie Kruszynka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czy ktoś miał jakikolwiek kontakt z Sabinką? Nie odzywa się od rana....
@Sabinaaa81 - napisz proszę, jak po badaniu... Wszystkie tu czekamy, trzymamy kciuki i się martwimy.....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga nie mam pojecia podgladalam jej profil byla o 14.26 i 18.58 kurcze moze cos nie tak i nie chce sie odzywac. Zawsze dziewczyny dawaly znac po wizycie a tu cisza.....mam nadzieje ze ta cisza nie wrozy nic zlego.

Myślałam, że imię [emoji5]️ bo jest na mojej liście [emoji5]️ ale boję się, że będą Aga wołać a mamy w rodzinie Agnieszkę i też Aga
Albo beda mowic Agusia. Moja mama na Oliwke czasem mowi Ola,a mojego brata narzeczona to Ola. Jak mama zawolala tak Oliwie to Ola przychodzila.

Współczuję z wymiotami oby szybko już przeszły :) no ale Ciebie podwójnie męczą :)
To dobrze że dbają oCiebue w pracy, i proszę mi się nie przemęczac :)
Dobrze, że dbają o Ciebie w pracy, no i współczuję wymiotów...
Ja mam mdłości, raz większe raz mniejsze, od jakiś dwóch tygodni zazwyczaj mniejsze, czuję, że mnie mdli, i mam odruch wymiotny jak bym miała zwymiotowac, ale po paru odruchach się uspokaja, tylko nadal czuję się, jakbym miała za chwilę... Ale to tylko uczucie, więc nie ma tragedii, poza tym złego słowa na swoje mdłości nie powiem ;) jak parę tygodni zaczęły się uspakajać, to mówiłam do maleństwa, że mi nie przeszkadzają, że mogą być i do porody, jeśli będzie zdrowe i nie będę plamić - maleństwo wzięło sobie chyba to do serduszka, bo mdłości się nasiliły ale plamienia ustały ;)
Więc tego się trzymam - jak nie plamię, to mdłości mogą być ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny a u Sabiny były jakieś nieprawidłowości czy coś innego niepokojącego bo niestety ale tyle nas tu, że już nie pamiętam :( dziwne, że się nie odzywa, oby wszystko było dobrze

Do góry