reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A moze masz blizniaki??[emoji13][emoji106]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez pierwsze wizyty tak mowil ze blizniaki, ale pozniej okazalo sie, ze moje torbiele mu robily taki obraz na usg. A najlepsze jest to,ze u mnie w rodzinie babcia byla z blizniakow,a jej mama miala jeszcze 3 pary blizniat, a bylo ich lacznie 9 dzieci. I pozniej wnuki wszystkie kobietki co rodzily to rodzily blizniaki albo trojaczki i ja zostalam ostatnia i klops [emoji14] a tak mi wszyscy kibicowali hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo łatwo poznać czy któraś jest w pierwszej czy kolejnej ciąży po aktywności. Te bo są w pierwszej są dużo bardziej aktywne bo z reguły mają więcej czasu. Czasem te co są już mami ale dzieci są starsze też się sporo udzielają. Mniej są aktywne te co pracują, te co są w domu z małym dzieckiem i te co pracują a po pracy ogarniają jeszcze dzieci.
Na pewno bardziej aktywne są te, które muszą leżeć - patrząc po sobie, od końca listopada leżę na chorobowym, więc forum to moja główna łączność ze światem ;)
Jak trzeba leżeć i niewiele można zrobić to telefon...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja pierwsza ciąża ale z aktywnością kiepsko, nawet seksów nie było już kilka dni przez tą moje domniemaną infekcję, jak wracam z pracy to nie mam siły na jakieś sporty.
Bez przesady z ta twoja aktywnością. Ja tam na tyle jak rzadko mam czas wchodzić to akurat cię kojarze. Więc nie jest złe [emoji16]

Ja z 47kg wskoczyłam na 48kg szał :D

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ok
A widziałyście teraz te wyprzedaże w pepco? 6 czy 7 zł za bodziaki to jak za darmo :D ciekawi mnie ile prań one wytrzymują i czy nadają się do suszenia w suszarce elektrycznej? Ma któraś z tym doświadczenie?
Dla takich maluszkow to 4razy zalozysz I za male. To jakies mega inwestycje sa nie potrzebne. Wiesz co polecam 5paki w smyku na wyprzach body czy pajacow. Tez wychodza w bardzo dobrej cenie a jakos lepsza jak z pepko. Nie kupuj duzo na 56/62 bo moment bedzie 68roz I po lecie:)

Przez pierwsze wizyty tak mowil ze blizniaki, ale pozniej okazalo sie, ze moje torbiele mu robily taki obraz na usg. A najlepsze jest to,ze u mnie w rodzinie babcia byla z blizniakow,a jej mama miala jeszcze 3 pary blizniat, a bylo ich lacznie 9 dzieci. I pozniej wnuki wszystkie kobietki co rodzily to rodzily blizniaki albo trojaczki i ja zostalam ostatnia i klops [emoji14] a tak mi wszyscy kibicowali hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha u mnie w rodzinie tez duzo blizniakow. Ale ze mam braci blizniakow to nie balam sie o to ze i mi sie trafi, chociaz roznie moze byc [emoji23] ja mam pozostalosci po ciazy spozywczej [emoji12] wiec tez mam nieco wiekszy brzuch niz inne mamy [emoji13][emoji13][emoji13][emoji111]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na pewno bardziej aktywne są te, które muszą leżeć - patrząc po sobie, od końca listopada leżę na chorobowym, więc forum to moja główna łączność ze światem ;)
Jak trzeba leżeć i niewiele można zrobić to telefon...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No tego nie dodałam że te co na zwolnieniu i leżą też są aktywne. Choć znów bardziej te w pierwszej ciąży. Mam koleżankę w drugiej ciąży dwulatek w domu ona leży bo szyjka się skraca a pessar nie trzyma tak jak ma i też czasu nie ma na forum bo ciągle synek obok niej i albo autka, albo książeczki czytać albo poprzytulac i czasu brakuje na fora

Do góry