reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] niestety nie da sie Was nadrobic [emoji14] milego i dobrego dnia dla wszystkich [emoji8]
1515665907-8a508c860711f29c-aaaaaa.jpeg
Jej jaki juz cudny widoczny.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo łatwo poznać czy któraś jest w pierwszej czy kolejnej ciąży po aktywności. Te bo są w pierwszej są dużo bardziej aktywne bo z reguły mają więcej czasu. Czasem te co są już mami ale dzieci są starsze też się sporo udzielają. Mniej są aktywne te co pracują, te co są w domu z małym dzieckiem i te co pracują a po pracy ogarniają jeszcze dzieci.
No to ja jestem wyjątkiem bo nie chodzę do pracy, nie mam jeszcze dzieci a mało co się udzielam na forum, jakoś ciężko mi się przebić bo tu już dziewczyny takie zżyte się wydaję :)

Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest :)

No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
Ostatnio jak bylam w lidlu to kombinezony zimowe byly po 19.99 zaluje ze nie wzielam wiekszego rozmiaru dla synka znajomych .polak zawsze madry po fakcie

Ja kupiłam L bo takie normalnie noszę i przyznam, że mogłam kupić jednak M bo te mają luźny ten pas na brzuch i gumka jest też luźna.

Ja kupiłam M i były za luźne zamówiłam s i są Ok one są elastyczne wiec proponuje rozmiar mniejsze a na brzuszek sporo miejsca jest

16udyx8di9hvrs5t.png

Odnosnie aktywnosci to cwiczycie cos?? Wiem ze w 1 tr. Lepiej nie ćwiczyć ale ze wchodzimy w 2 tr. Myslalam zeby ruszyć tylek.

Przez pierwsze wizyty tak mowil ze blizniaki, ale pozniej okazalo sie, ze moje torbiele mu robily taki obraz na usg. A najlepsze jest to,ze u mnie w rodzinie babcia byla z blizniakow,a jej mama miala jeszcze 3 pary blizniat, a bylo ich lacznie 9 dzieci. I pozniej wnuki wszystkie kobietki co rodzily to rodzily blizniaki albo trojaczki i ja zostalam ostatnia i klops [emoji14] a tak mi wszyscy kibicowali hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie :) Mnie się dalej marzą bliźniaki. Będziemy następnym razem dalej próbować :p

reklama
Odnosnie aktywnosci to cwiczycie cos?? Wiem ze w 1 tr. Lepiej nie ćwiczyć ale ze wchodzimy w 2 tr. Myslalam zeby ruszyć tylek.

Ja na pewno jeszcze jakiś czas nie będę... :(
Może za miesiąc powoli coś zacznę...

A od którego miesiąca jest szkoła rodzenia? Bo na pewno chciałabym się zapisać.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry