reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam XL duża baba że mnie :)
Ja miałam XL nim zaczęłam biegać i zmieniłam sposób żywienia, teraz S jest mi trochę luźne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny :) tak się zastanawiam ile nas tu jest które się spodziewają pierwszego dziecka? Bo z tego co czytam to chyba jednak większość nas to doświadczone matki :) Moje to będzie pierwsze i jak któraś już pisała wyżej (przepraszam nie pamiętam nicku ) to przeraża mnie to strasznie, ale ja leczę się na nerwicę lękową od 8 lat więc ciąża ogólnie nie jest dla mnie łatwa :( Jest tutaj może ktoś kto też boryka się z jakimiś zaburzeniami psychicznymi? I tak jeszcze mnie ciekawi czy są tu jakieś kobitki z okolicy Koszalina?
Bardzo łatwo poznać czy któraś jest w pierwszej czy kolejnej ciąży po aktywności. Te bo są w pierwszej są dużo bardziej aktywne bo z reguły mają więcej czasu. Czasem te co są już mami ale dzieci są starsze też się sporo udzielają. Mniej są aktywne te co pracują, te co są w domu z małym dzieckiem i te co pracują a po pracy ogarniają jeszcze dzieci.

Bardzo łatwo poznać czy któraś jest w pierwszej czy kolejnej ciąży po aktywności. Te bo są w pierwszej są dużo bardziej aktywne bo z reguły mają więcej czasu. Czasem te co są już mami ale dzieci są starsze też się sporo udzielają. Mniej są aktywne te co pracują, te co są w domu z małym dzieckiem i te co pracują a po pracy ogarniają jeszcze dzieci.
No ja pierwsza ciąża ale z aktywnością kiepsko, nawet seksów nie było już kilka dni przez tą moje domniemaną infekcję, jak wracam z pracy to nie mam siły na jakieś sporty.

reklama
Do góry