reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja problemu ze spaniem nie miałam w żadnej ciąży. Kładę się i śpię. Nawet mnie nigdy dziecko nie budziło kopniakami. [emoji3]

reklama
Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest :)

No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
Idź idź. Tylko najlepiej jak jakaś akcja jest, choć faktycznie z ostatniej co była dość dużo zostało w koszykach

Wow jaki duży masz już ten brzuszek :)
Na pocieszenie dotarla do mnie następna paczka z apteki i leginsy które tu na forum polecacie, Pani która przyniosła była miła hehe i trafiła bez telefonu

Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest :)

No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
12 tc 4d [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow jaki duży masz już ten brzuszek :)
Na pocieszenie dotarla do mnie następna paczka z apteki i leginsy które tu na forum polecacie, Pani która przyniosła była miła hehe i trafiła bez telefonu
A ja dalej nie mam tych leginsow a juz moje spodnie male, dacie linka jeszcze raz do nich? Bo ja sklerotyk i jeszcze nie zamowilam ich [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że leginsy będą pasować.. ;)
A jak wygląda trafianie do mnie, to opiszę jak już będzie prywatne forum - muszę podać nazwę miejscowości itd, a że tam jest ogromna liczba ludzi (1,5tys) to ciężko o anonimowość ;) nazwa miejscowości i że dwa szczegóły, i każdy wie, o kogo chodzi...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry