reklama
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Nie wiem jakim sposobem jak na wadze mam -2kg. Dzis ide na wizyte i moj M mowi ze dostane od doktorka za spadek wagi, ale jem normalnie, wiec moze dzidzius ciagnie sobie.Śliczny brzuszek
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Idź idź. Tylko najlepiej jak jakaś akcja jest, choć faktycznie z ostatniej co była dość dużo zostało w koszykachŁooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest
No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
gochagosiaczek
12 tc 4d [emoji4]Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest
No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
Wronka199
A moze masz blizniaki??[emoji13][emoji106]12 tc 4d [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
gochagosiaczek
A ja dalej nie mam tych leginsow a juz moje spodnie male, dacie linka jeszcze raz do nich? Bo ja sklerotyk i jeszcze nie zamowilam ich [emoji14]Wow jaki duży masz już ten brzuszek
Na pocieszenie dotarla do mnie następna paczka z apteki i leginsy które tu na forum polecacie, Pani która przyniosła była miła hehe i trafiła bez telefonu
Mam nadzieję, że leginsy będą pasować..
A jak wygląda trafianie do mnie, to opiszę jak już będzie prywatne forum - muszę podać nazwę miejscowości itd, a że tam jest ogromna liczba ludzi (1,5tys) to ciężko o anonimowość nazwa miejscowości i że dwa szczegóły, i każdy wie, o kogo chodzi...
A jak wygląda trafianie do mnie, to opiszę jak już będzie prywatne forum - muszę podać nazwę miejscowości itd, a że tam jest ogromna liczba ludzi (1,5tys) to ciężko o anonimowość nazwa miejscowości i że dwa szczegóły, i każdy wie, o kogo chodzi...
Ładny brzuszek12 tc 4d [emoji4]
reklama
Link do: getry leginsy LEGGINSY CIĄŻOWE ZIMOWE ciepłe S 36A ja dalej nie mam tych leginsow a juz moje spodnie male, dacie linka jeszcze raz do nich? Bo ja sklerotyk i jeszcze nie zamowilam ich [emoji14]
Podziel się: