reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja problemu ze spaniem nie miałam w żadnej ciąży. Kładę się i śpię. Nawet mnie nigdy dziecko nie budziło kopniakami. [emoji3]

reklama
Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest :)

No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
Idź idź. Tylko najlepiej jak jakaś akcja jest, choć faktycznie z ostatniej co była dość dużo zostało w koszykach

Wow jaki duży masz już ten brzuszek :)
Na pocieszenie dotarla do mnie następna paczka z apteki i leginsy które tu na forum polecacie, Pani która przyniosła była miła hehe i trafiła bez telefonu

Łooo matko, który to już tydzień że masz taki piękny zaokrąglony brzuszek? Śliczny jest :)

No to chyba muszę się wybrać do Lidla i zobaczyć co tam jest. A co do spania to mi już powoli też brzuch przeszkadza, tym bardziej że śpię na brzuchu, nie wiem jak to będzie później, ale nie wyobrażam sobie zasnąć w innej pozycji :O
12 tc 4d [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow jaki duży masz już ten brzuszek :)
Na pocieszenie dotarla do mnie następna paczka z apteki i leginsy które tu na forum polecacie, Pani która przyniosła była miła hehe i trafiła bez telefonu
A ja dalej nie mam tych leginsow a juz moje spodnie male, dacie linka jeszcze raz do nich? Bo ja sklerotyk i jeszcze nie zamowilam ich [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że leginsy będą pasować.. ;)
A jak wygląda trafianie do mnie, to opiszę jak już będzie prywatne forum - muszę podać nazwę miejscowości itd, a że tam jest ogromna liczba ludzi (1,5tys) to ciężko o anonimowość ;) nazwa miejscowości i że dwa szczegóły, i każdy wie, o kogo chodzi...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry