Lakiery zawierają ftalany wiec tez można to dołożyć do worka. Natomiast makijaż..? Co z nim?
Ja nie zamierzam odkładać A makijaż, cóż.... stawiam póki co na naturalne piękno i jakoś bardzo ufam swojej pani dr ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lakiery zawierają ftalany wiec tez można to dołożyć do worka. Natomiast makijaż..? Co z nim?
No dokladnie, urodzę sobie w domu. Albo w gabinecie u mojej gin a jak będzie zamkniete to pod gabinetemAle wredna baba! :-( Może do porodu też nie powinnaś jechać do szpitala, bo prowadzisz ciążę prywatnie??
Oj to dlugo. Faktycznie lepiej zadzwon, po co sie stresowac.Dopiero 26.01 jutro rano zadzwonie i się umówię dodatkowo na ten tydzień
Hahaha [emoji23] A syn ile ma lat?Fajny sen ale ja mialam jeszcze lepszy . Śniło mi sie ze mój starszy syn powiadomił mnie że zostanę babciąobudziłam sie z bólem głowy
Rozmiarem, materiałem i cena. [emoji6] La millou jest akurat droga firma. Jednak w bambus bym zainwestowala, zwłaszcza na lato. Niekoniecznie tej firmy.Ten drugi fajny, cos jak spuworek dla wiekszego dziecka, tylko bez dziorek na raczki[emoji5]
A te pierwsze to czym sie roznia od pieluszek flanelowych/ tetrowych poza materialem?
Aniołek[*]8.08.2017
O to dobre. Lekarze powinni w gabinetach odbierac porody, w koncu kase biora [emoji23]Ale wredna baba! :-( Może do porodu też nie powinnaś jechać do szpitala, bo prowadzisz ciążę prywatnie??
19 skończoneHahaha [emoji23] A syn ile ma lat?
Aniołek[*]8.08.2017
Otulacze są większe niż pieluchy tetrowe/flanelowe. Mają dłuższe boki o ok. 20-40 cm aby można było ich używać później np. jako kocyków. Materiały są inne co wiąże się z innymi właściwościami np. chłodzą w czasie upałów lub utrzymują ciepło jak jest chłodno. Różnią się również ceną ;-) i wzornictwem. Można znaleźć naprawdę przepiękne :-)Ten drugi fajny, cos jak spuworek dla wiekszego dziecka, tylko bez dziorek na raczki[emoji5]
A te pierwsze to czym sie roznia od pieluszek flanelowych/ tetrowych poza materialem?
Aniołek[*]8.08.2017