reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn. ja mysle o czyms w tym stylu, nie konkretnie o tym, ale pewnie bym ten w efwkcie kupila. To dobrze znac opinie. A mozesz pofac linki do tych, o ktorych Ty myslisz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Link do: BY MAJA BOHOSIEWICZ - BAMBUSOWY OTULACZ MGIEŁKA - UNICORN SUGAR BEBE (Z DROBNĄ SKAZĄ)

Link do: Otulacze Woombie - więcej snu, mniej płaczu - dla niemowląt i rodziców

Tych bambusowych jest dużo innych, tu akurat przykład. Bardziej skłaniam się właśnie do takich bambusowych, bo później nawet jako kocyk można wykorzystać.

Ż motherhood otulaczu mnie rozczarował, ale już pieluszki już są ok. Tylko na promocję trzeba polować, bo w cenie regularnej to drożyzna.[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnio oglądałam film dokumentalny o tamponach i podpaskach- na opakowaniach nie ma info o składzie! Tampony są wybielane wybielaczem! Podobno wieloletnie stosowanie może być odpowiedzialne za bezpłodność, problemy z zajściem w ciąże itp. To tak w dużym skrócie. Po ciąży będę kupować już tylko ekologiczne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny wróciłam z IP. pojechałam tam po na wkladce znalazłam czerwoną kropkę, a przy podtarciu brązową. Nikogo w kolejce przede mną. Zostałam zbadana po 2,5h. Lekarka miała do mnie pretensje o to, że skoro prowadzę ciążę prywatnie, to po co przyjeżdżam do szpitala? Odpowiedziałam grzecznie, że krew to powód do zmartwień a że jestem ubezpieczona to mam prawo tu przyjechać i zostać oceniona przez lekarza. Przez całe badanie milczała, USG to samo. W końcu zapytałam czy wszytko ok, to powiedziała, że tak. Czysta, długa i zamknieta szyjka więc nie wie skąd takie objawy. Usg nie widziałam ani nie dostałam zdjecia, wiem tylko, że akcja serca prawidłowa i że CRL wynosi 8,2 cm. Mam w tym tygodniu się skontrolować u mojej gin i nie współżyć do tego czasu. Jestem naprawdę niemile zaskoczona tym, jak zostalam potraktowana...
Oj to tak niestety jest jak sie trafi na nieodpowiednia osobe [emoji53]
Ale najwazniejsze, ze wszystko jefnak ok. A kiedy masz tetaz wizyte?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny wróciłam z IP. pojechałam tam po na wkladce znalazłam czerwoną kropkę, a przy podtarciu brązową. Nikogo w kolejce przede mną. Zostałam zbadana po 2,5h. Lekarka miała do mnie pretensje o to, że skoro prowadzę ciążę prywatnie, to po co przyjeżdżam do szpitala? Odpowiedziałam grzecznie, że krew to powód do zmartwień a że jestem ubezpieczona to mam prawo tu przyjechać i zostać oceniona przez lekarza. Przez całe badanie milczała, USG to samo. W końcu zapytałam czy wszytko ok, to powiedziała, że tak. Czysta, długa i zamknieta szyjka więc nie wie skąd takie objawy. Usg nie widziałam ani nie dostałam zdjecia, wiem tylko, że akcja serca prawidłowa i że CRL wynosi 8,2 cm. Mam w tym tygodniu się skontrolować u mojej gin i nie współżyć do tego czasu. Jestem naprawdę niemile zaskoczona tym, jak zostalam potraktowana...
Kurcze co za misiek....tak traktowac kobiwte w ciazy. Cieszecsie ze wszystko ok. Spokojnej nocy

@JustMe55
Ja też pierwsze słyszałam. Ale się dowiedziałam ostatnio przed BN u kosmetyczki a potwierdziła to moja Dr. Więc tak jak napisałam - póki co, wolę po prpstu na twarzy mniej niż potem sobie wyrzucać.
Mimo że paznokcie mam zawsze pomalowane, to widocznie jestem z tych które to jednak wolą nie pić, nie palić i nosić mniej tapety ;-)

Lakiery zawierają ftalany wiec tez można to dołożyć do worka. Natomiast makijaż..? Co z nim?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@paulina1994 smakuje jak normalne ale chyba trzy razy już sprawdziłam czy faktycznie ma 0% :D jeszcze mam ciut rozumu [emoji14] chociaż dziś miałam właśnie taki sen że poszłam wieczorem do baru się napić, po czym znalazł mnie mój chłopak i mówił że mam nigdzie nie wychodzić i mam być odpowiedzialna na co ja mu - jaaa? A tylko ja zostanę rodzicem??? Tylko ja mam siedzieć w domu. ? Padłam jak się obudziłam :D oczywiście nie mam zamiaru pić prawdziwego alko :D

p19u3e3k6oa8oj22.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Fajny sen ale ja mialam jeszcze lepszy . Śniło mi sie ze mój starszy syn powiadomił mnie że zostanę babciąobudziłam sie z bólem głowy

Ale wredna baba! :-( Może do porodu też nie powinnaś jechać do szpitala, bo prowadzisz ciążę prywatnie??

Link do: BY MAJA BOHOSIEWICZ - BAMBUSOWY OTULACZ MGIEŁKA - UNICORN SUGAR BEBE (Z DROBNĄ SKAZĄ)

Link do: Otulacze Woombie - więcej snu, mniej płaczu - dla niemowląt i rodziców

Tych bambusowych jest dużo innych, tu akurat przykład. Bardziej skłaniam się właśnie do takich bambusowych, bo później nawet jako kocyk można wykorzystać.

Ż motherhood otulaczu mnie rozczarował, ale już pieluszki już są ok. Tylko na promocję trzeba polować, bo w cenie regularnej to drożyzna.[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten drugi fajny, cos jak spuworek dla wiekszego dziecka, tylko bez dziorek na raczki[emoji5]
A te pierwsze to czym sie roznia od pieluszek flanelowych/ tetrowych poza materialem?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry